15.11.2023.

06:20

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Podigla duksericu i pokazala izvajanu figuru! Sanja Vučić drastično smršala, novom objavom zapalila mreže (FOTO)

Pevačica Sanja Vučić poslednjih meseci odlučila je da poradi na svom fizičkom izgledu, pa se tako posvetila treninzima, ali i pored toga je korigovala ishranu. 

Sada se pevačica na svom Instagram profilu pohvalila svojim novim izgledom, a pozitivne reakcije nisu izostale.

Naime, pevačica se slikala u ogledalu i tom prilikom zadigla duksericu ispod koje se video crni boji, koji joj je bio skroz priprijen uz telo i dodatno istakao njen tanak stručić. 

Informer

 

Podsetimo, Sanja Vučić je ostala bez oca, što je krila od domaće javnosti. O tome nikada nije pričala, a ljudi po njenom ponašanju nisu mogli da vide da u sebi krije tugu. Pevačica je otvorila dušu o odnosu sa svojim ocem, sa kojim nije razgovarala dugo vremena.

- Dešava se to da u dosta navrata, ne samo kada se desi tako neka tragedija, nekada ti ne bude ni do čega, ali da, izađeš na binu i uveseljavaš ljude. Ili da budeš lepa za fotkanje, lepa za spotove. To jeste uticalo dosta na mene, ali mislim da sam u procesu postala dobra glumica, da ne kažem folirantkinja. Da mogu prosto da to ne pokažem na licu, čak i nezadovoljstvo i tugu i patnju i slično. Ali svakako da sam svog oca nekako i kroz godine odbolovala, zato što mi nismo razgovarali jedno vreme, dugo. Hoću sada da budem profi, da ne plačem, ali ne mogu… Nije bio tu. Nije bio tu. Zato i jesam emotivna samo u tome. Jer, kao, nisam stigla da mu kažem sve što sam mislila. I da mu ispričam i šta je bilo, i kako je bilo, i kako sam ja bila. Ali, biće nekad… - ispričala je Sanja.