27.11.2023.

18:19

Foto: Informer

Džet set

Emotivni kadrovi iz doma Radanovića! Jelena pokazala kako spavaju otac i sin, fotografija raznežila sve (FOTO)

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović svakodnevno na svojim profilima dele trenutke iz porodičnog života. 

Jelena je svojom poslednjom objavom na Instagramu raznežila brojne pratioce. Naime, Radanovićka je slikala Slobu kako spava zagrljen sa naslednikom, koji se topi u njegovom zagrljaju. 

Informer

 

Podsetimo, Sloba i Jelena su nedavno posetili redakciju Informera, gde su progovorili o svojoj porodici i tom prilikom priznali da li planiraju proširenje iste. 

- Da li verujete da se ja još nisam bila ni porodila, bila sam u sedmom mesecu trudnoće, kada su me Slobina mama i tetke pitale: "A kad ćete sledeće?". I ja sam tada rekla: "Pa ja sam mislila da to tek ide kada beba ima šest meseci ili godinu dana". Pre porođaja su mi rekle: "Sad jedna devojčica", a ja sam rekla: "Je l ' mogu prvo da se porodim, pa me onda to pitajte (smeh)" - kaže Jelena koja nam je objasnila i zbog čega će Sloba i ona sačekati još malo sa svojim drugim zajedničkim detetom:

Informer

 

- Volela bih, nećemo još svakako zbog problema koje ima moj srednji sin, a i da se Damjan osamostali, da prohoda, da krene u vrtić, tako da Bože zdravlja... Sledeće će sigurno biti ćerkica ako budemo imali još jedno dete.