• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Dijana Ilić

16.11.2023

15:16

"Slobina mama nikada nije spomenula moju decu" Pevač i njegova žena progovorili o odnosima u porodici i zbog čega ne žele drugo dete (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Slobina mama nikada nije spomenula moju decu" Pevač i njegova žena progovorili o odnosima u porodici i zbog čega ne žele drugo dete (VIDEO)

Podeli vest

Jelena i Sloba Radanović uživaju u mirnom, porodičnom životu i za Informer su sada progovorili o sinu Damjanu koji je u potpunosti osvojio srce pevačeve mame Draginje, kao i svih onih koji ih okružuju. Pevač i njegova supruga posetili su našu redakciju na putu za Zrenjanin gde danas idu na slavu kod Slobine mame i tom prilikom nam odgovorili na brojna aktuelna pitanja.

Pevač sa velikom nežnošću priča o odnosu svog prvenca Damjana i njegove majke Draginje, te otkriva da su sada baka i unuk duboko povezani:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Njoj je život produžen rođenjem Damjana. Njen život se svodi na to da mi dođemo, voli da čeka i da nas dočeka, pogotovo unuka. Ceo dan provede s njim, igraju se, bukvalno možemo da ga ostavimo s njom koliko su se spojili. Mnogo su se povezali i Damjan je počeo već da kapira ko je ko, tako da zna i gde voli i gde ne voli da ide. Tamo stvarno voli da ide - kaže Sloba, dok Jelena dodaje da su danas za Slobinu mamu spremili iznenađenje:

- Danas joj nismo rekli da dolazimo, tako da ćemo je iznenaditi. 

Jelena, ti si jedna od retkih koja se slaže sa svojom svekrvom, koliko tebi to znači i od kad imate Damjana da li se nešto promenilo među vama?

- Damjan ništa nije promenio, nas dve od početka imamo dobar odnos. Ona je mene kupila rečenicom: "Slobo, ako si ti srećan, ja sam još srećnija". Ja imam još dvoje dece, to već znate, i ona to nikada nije spomenula, samo ih je prihvatila. Ona je mene time kupila i to dokazuje kakav je ona čovek. Sloba je verovatno na nju takav. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Ja mislim da ćete se još više "kupiti" kada dođe još jedno dete, čuli smo da biste vi to voleli?

- To će me pitati sada kada dođem u Zrenjanin (smeh). Da li verujete da se ja još nisam bila ni porodila, bila sam u sedmom mesecu trudnoće, kada su me Slobina mama i tetke pitale: "A kad ćete sledeće?". I ja sam tada rekla: "Pa ja sam mislila da to tek ide kada beba ima šest meseci ili godinu dana". Pre porođaja su mi rekle: "Sad jedna devojčica", a ja sam rekla: "Je l ' mogu prvo da se porodim, pa me onda to pitajte (smeh)" - kaže Jelena koja nam je objasnila i zbog čega će Sloba i ona sačekati još malo sa svojim drugim zajedničkim detetom:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Volela bih, nećemo još svakako zbog problema koje ima moj srednji sin, a i da se Damjan osamostali, da prohoda, da krene u vrtić, tako da Bože zdravlja... Sledeće će sigurno biti ćerkica ako budemo imali još jedno dete. 

Slobo, da li i ti želiš jednu devojčicu?

- Meni je uvek malo. Dece je uvek malo, tako da treba da se borimo da nas ima što više.

Damjan je porastao, uskoro će napuniti godinu dana, da li ćete napraviti slavlje tim povodom?

- Bože zdravlje, nismo pravili ni za venčanje nešto veliko i sigurno ćemo sada napraviti nešto veće za naše najdraže ljude.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Slobo, znamo da pripremaš novi album, kada planiraš da ga objaviš?

- Radim uveliko na njemu, više od pola je gotovo i sada su slatke muke gledamo da utvrdimo šta će da se nađe na albumu.

Svedoci smo da je Aleksandra Prijović napravila veliki uspeh i napunila silne dvorane u regionu, da li možda i ti planiraš veliki koncert u "Štark Areni"?

- Normalno da mi je to u nekom planu, e sada polako, idem korak po korak. Izbacujem prvo ovaj album i sigurno je da je  to jedan od koraka na koji ću se opredeliti. Razmišljam uveliko o tome. Spomenula si Aleksnadru Prijović, ona je stvarno osoba koja zaslužuje sve to što je postigla. I to što je ona rasprodala tolike hale, to samo potvrđuje da je na pravom putu i da svoj posao radi kako treba. I kada vidim da je neki pevač koji stvarno peva uspeo u svom poslu mnogo mi je drago jer je u današnje vreme sve manje toga - kazao je Sloba koji se osvrnuo na uspeh svoje koleginice.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Radanović je ovom prilikom obelodanio i da sa koleginicom Barbarom Bobak peva u Beogradu za doček 2024. godine, a zbog čega najviše voli da je za Novu godinu u prestonici saznajte u video intervjuu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija