06.12.2023.

22:17

Foto: HIT dodatak/informer

Džet set

"Ove budale iskompleksirane": Maca opleo po estradi i ženama poznatih, jednog pevača posebno nahvalio

Dragan Marinković Maca,poznati sarajevski glumac, voditelj i šoumen, razvezao jezik pa progovorio o estradi, ženama poznatih, i tome na koji način vaspitava svoje sinove.

Informer

 

Maca se dotakao zarade pevača, i tome kako unapred dogovaraju cifru za koju će nastupati, kako njihova isplata ne bi zavisila isključivo od posećenosti kluba, pa otrkio i ko ne radi po tom pricipu, odnosno za koga smatra da radi suprotno od većine:

Informer

 

- Nedeljko Bajić Baja! Od svih tih velikih zvezdetina... Frajera zovu, on je u fazonu "moje su karte, ti što si popio, tvoje je"... To je mu*onja, koji uzme sve na karte i puni sale non stop. To je uspeh - govori poznati šoumen.

Informer

 

Marinković se potom osvrnuo žene poznatih koje pre udaje nisu bile poznate javnosti, pa otkrio po čemu se njegova supruga razlikuje od drugih dama: 

- Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove "žene poznatih". Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami, a ne da kažu: "Evo ga Macin mali". Ma j*** ti Maca mater, stvaraj svoje ime - rekao je Maca za Kurir.