• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

18.11.2023

19:35

"Maca je maca, a ja sam tigar": Desingerica opleo po Marinkoviću: "Ti neki ne stvore za 20 godina ono što sam ja stvorio za 5 meseci"

Informer

Estrada

"Maca je maca, a ja sam tigar": Desingerica opleo po Marinkoviću: "Ti neki ne stvore za 20 godina ono što sam ja stvorio za 5 meseci"

Podeli vest

Sukob Dragana Marinkovića Mace i Dragomira Despića Desingerice izazvao je veliku pažnju javnosti.

Dragan Marinković Maca nedavno se osvrnuo na aktuelne muzičke trendove, a tom je prilikom potkačio i Dragomira Despića Desingericu.

- Frajer se izuo, krompir na čarapi, trebaš uvek da budeš spreman. Nikad ne znaš, moraš uvek imati čiste gaće, ne dao ti Bog, krompir! Stavi nogu smrdljivu sa krompirom i ovaj se snima, svr*ava, isto kao da se zadovoljava - rekao je Maca pa ispričao kako bi se ponašao da njegovo dete ode na nastup tog repera.

Foto: Žarko Radovančev

 

- Ja ne znam, da je moje dete, ja bih se samoubio. Stao bih i zamislio se, pa ne znam šta bi. Zahvalio bih sinu i rekao: "Izvini sine, nisam dobar za tebe, ti se mene odrekni, ja se tebe neću, jer sam te ja za*ebao" - rekao je poznati voditelj.

Ubrzo je usledio i odgovor ekscentričnog repera.

Foto: ATA Images

 

Ti što mene savetuju nek rade sve suprotno od mene i biće bolji od mene. Ja se zalažem i baš sam ponosan što sam stvorio novi trend, što uopšte nije više sramota imati bušne čarape ili dukat na gaćama. Čak je u principu moderno to imati, kad se negde izuješ nema šta da brineš, tako je kako je. Razumem i njega, ti neki ne stvore za 20 godina što sam ja stvorio za 5 meseci, ali kapiram, da im je na neki način možda malo krivo. Šta ja da radim, kolko se cimaš, toliko i imaš. Što se Mace tiče, Maca je maca a ja sam tigar. Ja garantujem da Maca sad proba tu čarapu da će biti mnogo srećniji i da će mu te predstave dobiti neku drugu dimenziju. Sad da ga išijem čarapom ja bih njega prosvetlio. Njemu je to strano dok ne proba, svako kog sam šio, otišao je srećan kući, ali u svakom slučaju gotivim ja njega i poštujem njegov rad veoma - rekao je Dragomir Despić Desingerica za Kurir.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija