Autor: Informer/A.S.

08.12.2023.

10:25

Foto: Masha Bandjur, Branko Pantelić

Džet set

Vesna Radusinović i Milomir Marić podelili kadrove iz luksuznog stana! Ceo dom okićen u prazničnom duhu, vodili računa o svakom detalju

Spisateljica Vesna Radusinović i voditelj Milomir Marić pokazali su kako su ukrasili svoj luskuzni stan u centru Beograda. 

Informer

 

Poznati par živi u blizini Botaničke bašte, a njihov stan koji je ispunjen cvećem i umetninama, sada izgleda potpuno drugačije. 

Vesna je još jednom dokazala da je žena sa istančanim ukusom. Spisateljica je novogodišnju jelku okitila ukrasima u zlatnim, belim i crvenim bojama. Pored jelke, po stanu se mogu videti veliki, svetleći ukrasi u obliku novogodišnjih paketića, kao i figurice Deda Mraza. 

Podsetimo, Vesna Radusinović je jednom prilikom otkrila šta smatra da je tajna njenog dugogodišnjeg baraka sa Marićem 

- Svega je tu bilo. Ali se nikada nismo lagali. Laž ubije i sve razori. Naše su svađe žučne i prilično zabavne. Nije nam nikada bilo dosadno. Marić je ostajao uz mene kada sam bila baš nemoguća i kada nisam podnosila ni samu sebe. Imam običaj da svakome kažem sve u lice, raspravljam se sa ljudima, vrlo sam pravdoljubiva i često teram mak na konac. Marić je težak flegmatik, a ja kolerik - izjavila je spisateljica za Hello jednom prilikom