13.12.2023.

18:55

Foto: Informer

Džet set

Nakon što je Jovana Jeremić pokazala novog dečka, Ljupka Stević joj uputila poruku: Ovim rečima se pevačica obratila "Kraljici šera" (FOTO)

Danas su se društvene mreže usijale, nakon što je voditeljka "Novog jutra", Jovana Jeremić, pokazala svog partnera, biznismena Dragana Stankovića.

Informer

 

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je Jovana u svojoj objavi.

Informer

 

Mnogi su Jeremićevoj čestitali na novom izabraniku, a između ostalih, našla se i poznata pevačica Ljupka Stević, koja je komentarisala Jovaninu objavu.

Informer

 

- Budi uvek srećna i nasmejana lavice moja, zaslužila si - napisala je pevačica uz emotikone srca.