• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

13.12.2023

14:45

Jovana na Božić ugostila svog dečka, niko nije slutio ko je on: U emisiji joj poklonio nešto veoma vredno

Printscreen You Tube

Estrada

Jovana na Božić ugostila svog dečka, niko nije slutio ko je on: U emisiji joj poklonio nešto veoma vredno

Podeli vest

Jovana Jeremić danas je priznala sve o vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem koji je od nje 14 godina stariji, a malo je poznato da joj je on bio gost još za prethodni Božić.

Dragan je bio gost u jutarnjem programu kada je na Božić njegova pekara napravila najveću pogaču koju su izložili ispred Hrama Svetog Save i lomili tom prilikom.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Stanković se tom prilikom obratio i voditeljki, te joj kao znak pažnje poklonio dukat, a ona mu je slala poljupce i srca, dok se topila uživo u emisiji.

- Ja srce moje - rekla je voditeljka nakon što je čula za poklon.

- Prenesi gospodinu veliku zahvalnost što mi je na Božić poklonio dukat. Meni to jako znači. Na Božić jedan lep, simboličan poklon - rekla je Jovana iz studija, a reporter je to preneo Draganu Stankoviću.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Hvala na iskrenim čestitkama, takođe našoj voditeljki koja nam oduzima vremena i subotu i nedelju smo stalno kraj malih ekrana zbog nje. Ovo je samo mali znak pažnje, nadamo se da će joj doneti puno sreće, ljubav, blagostanja i da nađe svoju večnu ljubav - rekao je tada Stanković u emisiji uživo.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Inače, Jovana je oduvek pričala da želi da pronađe imućnog muškarca za sebe.

- Ja sam žena koja pored toga što mi je materijalno jako važno, volim da živim na visokoj nozi, važno mi je da imam i taj emotivan deo. Ne volim to da pokazujem, više volim da me muškarac smatra negativno da bi posle shvatio ko je Jovana Jeremić. Do mog srca je jako teško doći. Mislim da mene suštinski niko ne poznaje sem mojih najbližih prijatelja - rekla je jednom prilikom Jovana.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija