Autor: Informer.rs

25.12.2023.

16:10

Foto: Informer

Džet set

Otkrivena velika tajna posle 17 godina: Goga, Severina i Seka borile se za ulogu u filmu!

Goga je posle 17 godina za Informer otkrila da su ona i Seve bile u trci za ulogu Smokvice u trećem nastavku kultnog filma, ali je ta rola na kraju pripala Seki.

Informer

Goga Sekulić

- Pre mnogo godina producenti filma "Mi nismo anđeli 3" ponudili su mi ulogu u toj komediji. Pregovarali smo, ali nije došlo do realizacije... Znam da su za istu ulogu zvali i Severinu, a na kraju je ona pripala Seki - priča Goga za Informer i dodaje da joj je uloga u filmu neostvarena želja:

Informer

Severina

- Oduvek sam volela glumu, išla sam u dramsku školu, a posle srednje škole konkurisala sam na Fakultet dramskih umetnosti. Verovali ili ne, ušla sam u uži izbor! I danas mi je želja da se pojavim u nekom filmu ili seriji, ali ne da glumim pevačicu. Volela bih da igram neku zavodnicu, gradsku ženu... Bila bih presrećna kada bi mi partner na velikom platnu bio Kevin Kostner, baš ga volim. Od domaćih glumaca najviše mi se sviđa Milan Marić.

Informer

Seka Aleksić

Seka odbila ulogu u hrvatskom filmu

Seka Aleksić je i posle filma "Mi nismo anđeli 3" mogla da nastavi glumačku karijeru. Folk zvezdi je 2015. godine bila ponuđena uloga u hrvatskom filmu "Milioner u telu siromaha", koju je ona odbila!
- Tačno je da nisam prihvatila ulogu koju su mi ponudili. Nažalost! Obaveze koje me uskoro očekuju nikako nisam mogla da uskladim sa snimanjem filma. Ali moram da naglasim da su mi samom ponudom ukazali veliku čast - rekla je tada pevačica.