• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.12.2023

14:18

"Pevači se hvale, pa ću i ja - imam dva stana, jedan vredi 300.000 evra" Goga Sekulić otvoreno o nekretninama

E-Stock

Estrada

"Pevači se hvale, pa ću i ja - imam dva stana, jedan vredi 300.000 evra" Goga Sekulić otvoreno o nekretninama

Podeli vest

Pevačica se pohvalila svojom imovinskom kartom, a otkrila je i da ima simpatiju.

Goga Sekulić otkrila kako trenutno stoji na ljubavnom planu, ali je i otvoreno progovorila o nekretninama.

- Imam simpatiju, ali samo to ću reći. Imam i danas leptiriće u stomaku kad pomislim na to. Neću reći ko je, jer nikome više neću praviti reklamu, ali da, imam simpatiju - rekla je Goga.

Foto: E-Stock

 

Sekulićeva se dotakla i priče da je njen bivši muž obezbedio njihovog sina već sada i kupio mu stan u Dubaiju.

- Tačno je, kupio je stan našem sinu za peti rođendan. Ne vidim u čemu je problem. Čovek je hteo na vreme da ga obezbedi. Pošto se pevači hvale da imaju mnogo nekretnina, evo reći ću i ja, imam dva stana i jedan auto. Stan na Vračaru vredi 300.000 evra. Porez na njega sam uredno platila - kroz osmeh je istakla Goga u emisiji "Premijera Vikend Specijal".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija