28.12.2023.

20:22

Foto: Informer

Džet set

"Desingericu bih šamarala na bini": JK iznela mišljenje o kontroverznom reperu, pa potkačila Vojaža i Editu

Pop diva Jelena Karleuša, poslednji nekoliko meseci punila je žutu štampu izjavama o svojim kolegama i koleginicama, a sada je iznenadila mnoge kada je za kontroverznog repera, Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, imala samo reči hvale.

Informer

 

Nakon što je na svom nastupu jednu devojku udarao patikom po glavi, Desingerica je dospeo u centar pažnje svih domaćih medija, a sada je pop diva iznela svoje mišljenje o reperu:

- Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak . To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju . Ne volim slinave i mlake ljude - rekla je pevačica o Despiću.

Informer

 

Potom je mala od skandala prokomentarisala i svoje mlađe kolege, a prvi na tapetu se našao Vojaž:

- Vojaž je najveći fan moja dva albuma i verovatno sluša na "repeat". Ja znam da su ovde bili razni likovi likovi koji su lupali gluoposti. Imamo tu i dril, trep i rep i onda dođe neko ko pokušava time da se bavi i kaže da to nije njegov "cup of tea" - rekla je JK jasno aludirajući na Editu, pa zatim nastavila:

Informer

 

- Skupo, mnogo truda, mnogo rada. Mnogo ljudi je krvavo radilo da ovo ovako zvuči. Neki klinac koji je uložio 200 evra, u nekoj sobici snimio glupost. U ovom poslu je bitna smao jedna stvar, a to je da se ne zameraš sa mnom - ispričala je Jelena u jednoj emisiji na Wtfradio-rs.