• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

18.12.2023

18:30

"Dobio sam samoubilačke misli!" Desingerica iznenadio izjavom, ovo niko nije očekivao (VIDEO)

Masha Bandjur

Estrada

"Dobio sam samoubilačke misli!" Desingerica iznenadio izjavom, ovo niko nije očekivao (VIDEO)

Podeli vest

Dragomir Despić Desingerica je gostovao u jednom podkastu, gde je pričao o svojoj karijeri, ali u trenutku kada mu je zazvonio telefon, šokirao je voditelje.

Despić je poznat po svom neobičnom humoru, a sada je to još jednom dokazao. Tokom snimanja podkasta, Desingerici je zazvonio telefon, a on se odmah javio.

Dragomir Despić je i ovu situaciju okrenuo na šalu. Svom drugu je rekao samo:

- Evo sad me pitaju da li imam samoubilačke misli, bajo - rekao je Despić osobi sa kojom je obavljao telefonski razgovor. 

- Sad sam ih dobio - rekao je on zatim, te prasnuo u smeh, a voditelj mu se priključio, te nije mogao da se obuzda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija