04.01.2024.

14:48

Foto: ATA Images

Džet set

Ko je suprug Sanje Kužet? Voditeljka ga je krila od javnosti, a njihova ljubav traje još od mladalačkih dana

Sanja Kužet, popularna voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" u četvrtom je mesecu trudnoće i zajedno sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem čeka drugog sina.

Nemanja radi kao direktor marketinga jedne auto-kompanije, a nije ljubitelj javnog eksponiranja. Iako je par odavno odvojio privatno od poslovnog, pa se tako Nemanja retko pojavljuje na javnim događajima, lepa voditelja povremeno, ipak, podeli poneku zajedničku fotografiju na društvenim mrežama.

Informer

 

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je Sanja Kužet svojevremeno, koja ostaje dosledna odluci da privatnost čuva u užem krugu porodice i prijatelja.

Informer

 

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe - rekla je ona svojevremeno za domaće medije, prenosi Glossy.

Sanja i Nemanja imaju sina Strahinju, dok voditeljka ima i starijeg sina Andriju, kojeg je dobila u braku sa Zoranom Piperom.