12.01.2024.

18:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Komšije Sanje Kužet bez dlake na jeziku otkrile kakva je kada se ugase kamere: Evo da li je voditeljka nadmena!

Voditeljka Sanja Kužet već dugi niz godina krasi male ekrane, i jedno je od omiljenih televizijskih lica.

Informer

 

Sanja je nedavno otkrila da je u blagoslovenom stanju i da čeka treće dete. U braku je sa Nemanjom Živojinovićem, koji je, za razliku od supruge, manje poznat javnosti.

Informer

 

Prve komšije lepe voditeljke su otkrili kakva je Sanja van kamera, a odmah na početku istakli da je izuzetno posvećena deci i poslu:

- Da vam kažem, kako je na televiziji stalno nasmejana, tako je i inače. Mnogo je pozitivna i vedra. Nije nikada bila glavom u zvezdama. Porodica joj je uvek bila na prvom mestu i to se vidi. Veoma je posvećena dečacima i suprugu, stalno ih viđamo sve na okupu. Tvrdim da je majka i komšinica za primer - rekla je jedna starija Sanjina komšinica iz zgrade, pa otkrila kako je reagovala na njenu trudnoću:

- Pročitala sam u medijima da je u četvrtom mesecu trudnoće, nisam iskreno primetila neku fizičku promenu na njoj. I dalje je veoma aktivna. Ništa se tu nije promenilo, ide u prodavnicu, trenira... Verujem da ni neće biti velika promena jer je Sanja veoma aktivna, vodi računa o svom izgledu. Sigurno će se videti samo dodatna energija i radost.

Informer

 

Komšinica Goca je istakla da je voditeljkin osmeh njeno glavno oružje, pred kojim svi padaju:

- Taj njen širok osmeh je prva stvar koju vidim i o kojoj pričam drugima. Poznajemo se već nekoliko godina i ona je mnogo dobra duša, neiskvarena. Dopada mi se što je prirodna kada je kod kuće, ne opterećuje se šminkom i garderobom, već u opuštenom izdanju provodi vreme van posla.

- Mnogo fina žena. Nikada nismo imali neprijatnosti sa njom. Znate kakvi su ljudi, često im ništa nije po volji. Uvek nas pozdravi i kada ulazi i kada izlazi, usput koliko stignemo i popričamo. Vidite, u njenoj korpi nema ništa naročito zanimljivo. Kupovina joj se svodi na voće i povrće, zdrave namirnice. Sve sama kuva - istakla je radnica iz prodavnice u kojoj Sanja stalno pazari za Blic.