30.01.2024.

20:36

Foto: ATAIMAGES/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"To me zaista ne dotiče!" Maja iskreno o Mirinoj reakciji nakon što je presnimila njenu pesmu: "Poštujem je i dalje!" (VIDEO)

Pevačica Maja Berović i Ceca su prepevale čuvenu numeru iz 1994. godine "Ne računaj na mene", a njihova obrada pesme je za kratko vreme postala hit na mrežama. 

Maja je sada za medije progovorila o saradnji sa Cecom i tom prilikom istakla da je ona mnogo opuštena i draga osoba. 

Informer

 

- Ceca je privatno fantastična. Ona je u privatnom životu ista onakakva kakva se predstavlja u javnosti, možda čak malo i opuštenija i jedna je potpuno draga osoba - izjavila je Maja, pa otkrila kako je zadovoljna reakcijom publike za njihovu obradu pesme:

- Prezadovoljna sam kako je publika prihvatila naš duet. To se vidi i iz priloženog. Publika govori sve, ja tu pesmu pevam uveliko na nastupima već. 

Pevačica je za medije priznala da joj je drago što je upoznala Futu Radulovića, kao i da u budućnosti priželjkuje saradnju sa njim. 

Informer

 

- Futa je zaista jedna legenda i jedna takva veličina i zadovoljstvo mi je bilo i što sam ga upoznala i što sam na ovaj načina radila sa njim. Mnogo bih volela da on ponovo počne da radi i da se desi neka saradnja sa njim, što uopšte nije isključeno - izjavila je ona. 

Majina obrada pesme "Ne raćunaj na mene" naišla je na negativan komentar od strane Mire Škorić, koja je u originalu otpevala pomenutu pesmu sa Ražnatovićkom. Pevačica je sada priznala da nije očekivala takvu Mirinu reakciju.

- Tu nema šta da se komentariše. Ja nju i dalje mnogo poštujem zbog njene karijere i nikada se nisam bavila komentarima šta je ko rekao ili izjavio. To me zaista u duši ne dotiče. Meni je najvažnije šta misli moja publika i njihov sud mi je najbitniji. Nisam očekivala takvu Mirinu rekaciju. Nisam očekivala nikakve komentare od javnh ličnosti, ali Bože moj svako ima pravo da komentariše - rekla je Maja. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.