• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.01.2024

22:43

"Majo, jesi li ih ti pipala?" Seka Aleksić potkačila Berovićku zbog muškaraca, nastala bura na mrežama

Shutterstock

Estrada

"Majo, jesi li ih ti pipala?" Seka Aleksić potkačila Berovićku zbog muškaraca, nastala bura na mrežama

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić je veoma aktivna na društvenoj mreži X gde često deli svoje stavove i mišljenja. Tako je i ovog puta prokomentarisala jednu izjavu Maje Berović.

 

Maja Berović je nedavno u jednoj emisiji pričala o mišićavim muškarcima. 

- Ja moram da kažem da, uglavnom, svi muškarci misle da ako imaju pločice i da ako su tako super građeni da je to nešto što će osvojiti ženu. Ja to uopšte ne vidim tako. Ja uopšte muškarce ne gledam kao koliko grama mišića imaju. Gledam nešto potpuno drugo. Mislim, u nekim slučajevima mi smetaju ti mišići i to mi ne deluje kao prirodno. Malo bih se plašila da to diram - rekla je Maja Berović u emisiji "Scena" na Blic televiziji.

Na društvenoj mreži X ova njena izjava je naišla na brojne komentare, a na jedan od njih je reagovala i Seka Aleksić.

- Muškarci, recite mi koliko grama mišića imate i reći ću vam kakav ste čovek - glasio je komentar koji je Seka podelila, a ujedno je postavila Maji Berović pitanje.

- Majo, jesi ti pipala te mišiće nekada?! - dodala je pevačica, dok se Maja još uvek nije oglašavala na ovu temu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija