• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

28.01.2024

18:32

"Moliću se za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj, pravoslavnoj bračnoj zajednici": Seka Aleksić pobesnela zbog komentara na Iksu!

ATA Images

Estrada

"Moliću se za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj, pravoslavnoj bračnoj zajednici": Seka Aleksić pobesnela zbog komentara na Iksu!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenim mrežama, a na Iksu često iznosi svoje stavove o aktuelnim dešavanjima.

Seka nije ostala imuna na komentar koji joj je upućen na pomenutoj društvenoj mreži, te je odlučila da odmah odgovori.

Foto: Estock

 

- Porušeni mostovi sa starim saradnicima, loši odnosi sa kolegama, zarobljena u pravoslavnoj bračnoj zajednici, prezir prema životu i svom i generalno, vidljiv je na faci i fotošutingu za album. Imala je crvenu haljinu da sakrije tetovaže, kukuruzište u Staroj Pazovi i jednu šansu - glasio je komentar nepoznatog korisnika.

Pevačica je, u svom stilu, odmah odgovorila:

 

 

- Period kada si mogao samo da sanjaš da imaš kukuruzište kao ja, i danas ti je taj period. Sanjaj o životu kao sto je moj i bavi se i dalje analizama ljudi koje nikada nećeš dostignuti. Zanimljive su ti analize. Vidi se da si nesrećan i da nemaš ni kolege, ni bračnu zajednicu, ni život, ni saradnike itd. Udahni duboko. Bićeš nekada srećan i voljen, kada postaneš bolji čovek. Do tada ću se pomoliti za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj pravoslavnoj bračnoj zajednici - napisala je Seka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija