• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

28.01.2024

17:13

"Postoje stvari koje nisu dočarane": Džejova ćerka podelila svoje utiske o filmu "Nedelja"

ATAIMAGES

Estrada

"Postoje stvari koje nisu dočarane": Džejova ćerka podelila svoje utiske o filmu "Nedelja"

Podeli vest

Marija Ramadanovski, ćerka legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, ispričala je svoje utiske o filmu "Nedelja", koji je rađen po životu njenog oca.

Od premijernog prikazivanja filma "Nedelja" prošlo je nepune dve nedelje, a Marija Ramadanovski je sada podelila svoje impresije o ovom filmskom ostvarenju i rekla da ima nekoliko zamerki.

Foto: Zoran Sinko

 

- Pogledala sam film na premijeri i mogu reći da sam zadovoljna onim što sam videla. U isto vreme sam bila i srećna i tužna što gledam fim o njemu. Glumci su bili odlični, pohvalila bih ih sve. Moj tata je imao veoma buran život, pa da je film trajao i pet sati, ne bi mogao da se dočara njegov život - rekla je ona u emisiji "Premija vikend specijal", pa dodala:

Foto: Društvene mreže

 

- Stvari su istinite, scene su istinite. Smejala sam se na neka dešavanja, čak i zaplakala. Bilo je dosta životnih stvari koje nam je pričao, a koje nisu dočarane. Izdvojila bih scenu sa jagnjetom, koja me oduševila, o čemu je i on stalno pričao.

Marija ističe da Džej nikada nije težio ka tome da postane zvezda, a zatim se osvrnula i na pojedine kolege i koleginice svog oca:

- Moj otac nikada nije težio ka tome da bude zvezda, legenda. Uvek je pričao da ti to sam Bog da. U filmu se vidi da je on u domu pevao, ali niko nije mogao da pretpostavi ko će on postati kasnije. Time se ja i vodim u životu. Sve je do sudbine i do Boga. Kako je rečeno, tako će i biti - govori Marija, pa nastavlja:

- Što se tiče tatinih kolega, svako ima pravo na svoje mišljenje, tu se ne bih mešala. Što se tiče mog utiska, možda je falilo više muzike, možda je bilo previše mog strica Džambe, ali on je morao za nekog emotivno da se veže. Što se scena tiče, realno su prikazane. Ne mogu da kažem da je on degradiran ili loše prikazan. Ja sam ponosna, zadovoljna i mislim da je on sve ovo zaslužio i da bi mu bilo drago da ima film o sebi. Sada, iz ove perspektive, shvatam da je trebalo mnogo više vremena da provodim sa njim i jako mi je žao zbog toga. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija