15.02.2024.

12:58

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Urnebesno, Uroš i Maja ponovo briljiraju! Staniću gledali u šolju, pa mu otkrili šta ga čeka, pogledajte njegovu hit reakciju (VIDEO)

Naime, Marinkovićeva i Stanić su pauzu pre emisija iskoristili kako bi popili kafu, a u jednom trenutku im se pridružila i Anđela Šparavalo koja je počela da tumači Stanićevu sudbinu i to iz Majine šolje!

- Jao, koliko si rastrojen Uroše... Ne znaš gde ćeš - govorila je Anđela, sa čim se on složio, a Marinkovićeva je dodala:

- I to se u mojoj šolji vidi!

Anđela je nastavila sa tumačenjem:

- Imaš teret neki, non-stop te neko stiska, pritiska... Onako, na leđima ti je, kao da te neko gazi non-stop - rekla je Šparavalo, a Stanić je potvrdio:

- Gazi me, e to je to Majo.

Informer

 

Anđela je zatim videla da će Uroš čuti neki glas, a kada je otkrila da je u pitanju glas ptice, Marinkovićeva se odmah ubacila:

- Da nije zloslutnica Bog te mazo? - pitala je ona, a Šparavalo je rekla:

- Pa, nije baš dobar glas.

Njene prognoze su preplašile Uroša.

- Joj majko! Pipni mi srce Majo, ja se ne sprdam, meni nije dobro - kazao je on, a nakon što mu je Anđela rekla da mu vidi neki put, Marinkovićeva je objasnila:

- Iz lošeg ideš u dobro. Imao si loše situacije, prijatelje, vamo-tamo. Sada ideš ka dobrom. Evo, ja sam tvoje dobro - rekla je Marinkovićeva samouvereno, a on ju je začuđeno pogledao:

- Ti moje dobro?

Ovaj snimak je vrlo brzo postao viralan, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.