• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.02.2024

15:04

Maja Marinković napustila "Elitu"! Starletu odvezli pravo kod doktora zbog silikonskih implanta?!

ATAimages

Rijaliti

Maja Marinković napustila "Elitu"! Starletu odvezli pravo kod doktora zbog silikonskih implanta?!

Podeli vest

Na društvenim mrežama kruži snimak na kojem je rijaliti učesnica Miljana Kulić reperu Nenadu Aleksiću Ša otkrila da je Maja Marinković napustila "Elitu".

Naime, Miljana je srela Ša u dvorištu "Bele kuće" u rekla mu da je ispratila Maju na kapiju, te da je starleta otišla kod doktora zbog silikonskih implanta u zadnjici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

- Lažem te, nisam ni spavala. Maju sam ispratila za du*e kod doktora - rekla je ona Nenadu.

Mnogi su se zabrinuli za zdravlje Marinkovićeve, neki su ubeđeni da je u pitanju samo rutinska kontrola, ali su skoro svi bili oduševljeni mogućnošću da Maja vidi komentare gledalaca i vrati se u rijaliti jača nego ikad.

"Ima da se vrati kao Jovanka Orleanka da ih sruši", "Kada vidi koliko ljudi vole Uroša, Jovanu i nju biće pravi šou", "To Majo, udri još jače", "Maja je pametna, htela je da izađe i da izvidi situaciju, da zna da je u pravu što se tiče Janjuša i Aneli", "Kad se vrati, goreće Balkan" - bili su samo neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija