23.02.2024.

08:48

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

"Marini se nije dopalo kako pevam, ali nije htela to da mi kaže": Dunja Ilić o detaljima saradnje sa Tucakovićevom

Dunja Ilić, odnosno Ajla Begović kako se pevačica sada zove, poslednjih 10 godina bila je na muzičkoj pauzi i prošla kroz mnogo loših iskustava. Ilićeva je prošla razdoblje alkoholizma, izgubila je dosta voljenih ljudi, imala buran ljubavni život, promenila ime i veru, živela u mnogim gradovima i državama i sada tvrdi da polako staje na svoje noge.

Informer

 

Pored privatnog života, Dunja je iskreno govorila i o karijeri, te se prisetila samih početaka i osvrnula na saradnju sa legendarnom Marinom Tucaković.

- Sa 15 godina sam snimila dve pesme i obe je radila Marina Tucaković. Nešto kasnije sam počela sve da radim sama. Ona je bila legenda, sad kad se setim. Kad sam bila kod nje, pročitala sam joj neke svoje tekstove i mogla sam da primetim da joj se to poprilično dopalo. Ali kad sam počela da joj pevam, mislim da joj se to ni malo nije dopalo ali nije htela iz neke pristojnosti da mi kaže - nasmejala se Ajla i nastavila:

Informer

- Videla je da imam neku tu harizmu i talenat za pisanje, bez obzira što ne mogu silne oktave da dosegnem. Kada se sve skupilo i sa fizičkim izgledom koji ću polako vratiti, bio je to jedan paketić koji je mogao dobro da se proda - izjavila je Ajla.