• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

22.02.2024

11:28

Dunja Ilić prvi put o glasinama da joj se otac ubio zbog njenog snimka: "Meni je nakon toga stigla njegova poruka"

Instagram prntscreen

Estrada

Dunja Ilić prvi put o glasinama da joj se otac ubio zbog njenog snimka: "Meni je nakon toga stigla njegova poruka"

Podeli vest

Pevačica koja je promenila ime u Ajla Begović, otvoreno govorila o smrti svog tate za koju je mnogi krive

Dunja Ilić godinama je u centru medijske pažnje zbog neurednog života koji vodi, a nakon priznanja da je bila u "kandžama" alkoholizma, ona je sada ispričala i sve o samoubistvu njenog oca za šta je mnogi krive.

Foto: printscreen instagram

 

 

Pevačica koja je promenila ime u Ajla Begović, progovorila je o detinjstvu i čudnom odnosu sa ocem milionerom:

- Ja sam imala prilično nesrećno detinjstvo. To jeste negde istina kako sam i pričala. Ne zato što sam ja imala loše roditelje... Dosta se to izvodi iz konteksta da sam ja maltene negde rekla da me roditelji nisu voleli ili tako nešto. To je uopšte ni istina. Mene su roditelji jako voleli. Otac mi je, nažalost, više nije među živima - govorila je Ajla i dodala:

- Pa, kada sam bila mala, kažem, nismo mogli da budemo toliko bliski zbog tih njegovih poslovnih obaveza. Poslovno, on jeste imao tu nezdravu vezu, ja sam to spomenula. Ne krivim ni tu osobu koja je bila s njim u vezi, niti njega, prosto odnos je bio nezdrav. Kad se ta veza završila, kad sam ja već negde imala 18 godina, mi smo onako baš postali drugari. Bukvalno drugari. Bili smo jako bliski i tako je ostalo do njegove smrti. Tako smo funkcionisali. Ja sam bukvalno s mojim ocem pričala sve. Nismo imali nikakvih tajni, nisam imala nikakvu barijeru, to mi je otac, nije postojalo ništa što ću sakriti. Prosto imali smo vrlo otvoren jedan odnos. Mislim da je to bio zdrav odnos na kraju krajeva.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Ajla je otkrila i da li je njen otac zaista oduzeo sebi život zbog njenog lajva u kojem je najavila da će presuditi sebi.

- Ne, nije izvršio samoubistvo zbog mog lajva ili mene. Generalno je tih 10 dana bila ogromna tenzija zato što su meni obećavani italijanski papiri, meni je bilo vrlo bitno da ostanem u Italiji. Obećavano mi je, to se stalno pomeralo. Ne znam zašto je moj otac krivio sebe zato što ja ne mogu da dobijem to što želim. Bila sam jako besna tih dana jer sam shvatila da od toga nema ništa i nešto sam mu vikala na telefon, na kraju i spustila slušalicu. Meni je nakon toga stigla poruka, poruka koju sam ja objavila na Instagramu sa sve njegovim brojem koji je imao ceo grad. "Ti si izvrsna, žao mi je što ne mogu da ti pružim više." Ne razumem zašto je sebe krivio, pružio mi je dovoljno i više nego dovoljno. Uplašila sam se i zapretila da ću svašta da uradim ako mu nešto padne napamet. Tada sam prvi put to veče nakon tri godine popila alkohol, uzela sam vinio i to preko blokatora što je napravilo novu psihotičnu epizodu. Neke stvari sa tog lajva jesu tačne, s tim što su vrlo preuveličane i izgovorene u tom psihotičnom stanju... Ali samoubistvo se desilo pre tog lajva, tako da apsolutno nemam nikakvu odgovornost za to - kazala je nekadašnja pevačica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija