29.02.2024.

14:18

Foto: instagram

Džet set

"Nije bio dovoljno dugo u zatvoru" Ana Nikolić besna kao ris, nakon svađe sa Rastom poručila: "Neće više niko da se ku*či bez pokrića!"

Jedna od udarnih tema danas u domaćim medijima jeste ponovni rat bivšeg poznatog bračnog para, pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, a nakon što je ona na svom profilu na Instagramu obelodanila njihovu skandaloznu prepisku zbog koje se svi pitaju šta se dešava sa starateljstvom nad njhovom ćerkom, Ana je objasnila kako stoje stvari.

Naime, Nikolićeva kaže da je starateljstvo pripalo njoj, ali nije štedela reči na račun Raste s kojim je opet u klinču oko deteta, kao i neraščišćenih računa iz prošlosti.

Informer

 

- On očigledno nije bio dovoljno u zatvoru, ali pričaću ja sve kad rešim s advokatima. Sve same eminentne ličnosti bez škole i vrlo upitne prošlosti. On je sve drugo tražio, ja sam tražila samo i isključivo puno starateljstvo. To je jedina istina i treba da se zna - kaže pevačica za Pink.rs i dodaje:

- Meni je moj imidž jasan u medijima, ja nisam uspela da se uništim, a ponajmanje će neko druga osoba to da uradi. Niko neće da se više ku*či bez pokrića, narko-trafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Pristonu, ni na Jejlu, nego u CZ-u, pritom mi ovo uopšte nije obaveza. Odavno smo mi razvedeni i to baš na današnji dan.

Inače, Ana je danas na profilu podelila i  da je izbačena iz roditeljskih grupa predškolske ustanove u koju Tara ide, a više o tome možete pročitati OVDE.

Podsetimo, danas su se u medijima pojavili navodi da je Nikolićeva opet prisvojila pesmu koleginice, a pomenuta numera uskoro treba sa se pojavi na njenom novom albumu. Ovim povodom se još uvek nije oglašavala, a da li se "devojka od čokolade" nalazi u istom problemu kao pre dve godine saznaćemo uskoro.