• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

29.02.2024

14:01

Ređa skandal za skandalom! Ana Nikolić opet prisvojila tuđu pesmu, pred izlazak novog albuma pojavila se nova afera?

shutterstock/Informer

Estrada

Ređa skandal za skandalom! Ana Nikolić opet prisvojila tuđu pesmu, pred izlazak novog albuma pojavila se nova afera?

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić još jednom se našla u centru skandala zbog jedne pesme koja se našla na njenom novom albumu, a koja ne pripada njoj!

Ana od ranog jutra ređa skandal za skandalom, htela ona to ili ne. Nakon što je javno objavila svađu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom koji joj je pretio Centrom za socijalni rad, sa praticima na Instagramu je odmah zatim podelila kako je izbačena iz roditeljskih grupa škole koju pohađa njena ćerka Tara, a sada se javio novi problem.

Nikolićeva, koja već duže vreme najavljuje novi album, otkrila je da će se jedna od pesama zvati "Rezistentna", međutim, ispostavilo se da za tu pesmu nema autorska prava, te da će spot za tu numeru uskoro objaviti pevačica Višnja Petrović. Izgleda da se pevačica našla u istoj situaciji kao pre dve godine, kada je bila aktuelna afera "Provereno".

Foto: Insajder

 

Tada je, podsetimo, ona ili neko iz njenog tima pustio u javnost demo-snimak ovog hita koji je objavila Milica. Nastao je skandal jer su se dve pevačice mesecima prepucavale oko toga ko je vlasnik izvođačkih prava za pomenutu numeru, a nejasnoće je rešio Dragan Brajović Braja.

Kompozitor je rekao da pesma pripada Milici i da mu nije jasno zašto se Ana tako ponaša. Trenutno se dešava ista situacija, samo što je akter druga koleginica.

U dopisu koji je poslao PR mlade pevačice piše da Petrovićeva ovih dana snima spotove za dve numere, od kojih je jedna "Rezistentna".

Foto: Printscreen/Instagram

 

Autor ove numere je Danijel Pavlović, koji je demo verziju poslao Nikolićevoj, a ona mu nikad nije odgovorila da li pesmu kupuje ili ne. Zvanično je Višnja sebi obezbedila numeru za koju već snima i spot.

Ana i Danijel se još uvek nisu zvanično oglasili ovim povodom, a da li je pevačica zaista opet prisvojila tuđu pesmu ostaje nam da saznamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija