Autor: S. Kostić

01.03.2024.

15:07

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia

Džet set

Sofija očarala Donatelu Versaće! Poznata dizajnerka je nahvalila pred svima, evo šta joj je rekla!

Donatela Versaće pohvalila je Sofiju Milošević i rekla da je ona savršena Versaće devojka!

Svetski poznata dizajnerka, koja je modnu imperiju čuvenog brenda nasledila od rođenog brata Đanija posle njegovog ubistva u avgustu 1997. godine, oduševljena je suprugom fudbalera italijanskog kluba Milana, Luke Jovića. Njih dve su se upoznale pre nekoliko dana na reviji čuvenog brenda, a kako saznajemo, Donatela je imala samo reči hvale za našu manekenku.

Informer

Donatela Versaće

- Sofija sa suprugom Lukom već godinu dana živi u Milanu, gde on igra za tamošnji fudbalski klub. Otkako je tamo, Sofiju mnoge modne kuće zovu na revije i događaje koje su u vezi sa modom. Razlog tome je što je Miloševićeva veoma uticajna na društvenim mrežama, brendovi to cene jer ih reklamira putem svojih društvenih mreža. S obzirom na to da se i sama bavi dizajniranjem odeće, ona ne propušta priliku da se pojavi na raznim modnim događajima jer tamo upoznaje ljude iz te industrije i konstantno uči i dobija nove ideje za svoje kolekcije - priča za Informer izvor blizak manekenki i odskora dizajnerki.

Sofija je prošle nedelje dobila poziv od Donatele da prisustvuje njenoj modnoj reviji za kolekciju jesen-zima 2024-2025, što je ona oduševljeno prihvatila.

Informer

Sofija Milošević na Versaćeovoj reviji

- Sofija nije bila pozvana samo na reviju već i na večeru koja je bila održana posle šoua. Poziv za afterparti dobijaju samo odabrane ličnosti. Sofija i Donatela su se srele i upoznale upravo na toj večeri i kada ju je Donatela videla, oduševila se njenom lepotom i gracioznošću. Rekla je pred svima: "Sofija je savršena Versaće devojka!" Sofiji je bilo veoma drago i zahvalila se Donateli na pohvalama, ali i na ukazanoj časti da je pozove na svoju reviju - priča naš izvor i dodaje da je manekenka od slavne dizajnerke dobila i haljine koje je nosila na pomenutim događajima:

Informer

Sofija Milošević na Versaćeovoj večeri

- Na samoj reviji nosila je seksi roze haljinu sa dubokim dekolteom, koja joj je savršeno stajala, a na nogama je imala sandale. Nakon toga se presvukla i za večeru je obukla kompletić u istoj nijansi, koji se sastojao od mini suknje i blejzera sa dugim rukavima. Ceo stajling je upotpunila tašnicom, a obe odevne kombinacije bile su iz najnovije "Versaćeove" kolekcije.

Prave dva venčanja

Sofija Milošević i Luka Jović venčaće se ove godine, a napraviće čak dva svadbena veselja. Kako je Informer ekskluzivno pisao, manekenka i fudbaler će prvi deo proslave organizovati na jezeru Komo u Italiji, a drugi deo u Beogradu. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja, koja je bila zadužena za organizaciju svadbe Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija.