• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

01.01.2024

12:58

On joj ljubi vrat, ona žmuri: Sofija i Luka u zanosu dočekali ponoć u Milanu! (FOTO)

Društvene mreže

Estrada

On joj ljubi vrat, ona žmuri: Sofija i Luka u zanosu dočekali ponoć u Milanu! (FOTO)

Podeli vest

Sofija Milošević i Luka Jović važe za jedan od najskladnijih parova iz javnog života, a sve važne događaje provode zajedno.

Atraktivna manekenka i modna kreatorka i proslavljeni fudbaler zajedno su dočekali i novu 2024. godinu.

Njih dvoje su sa svojim prijateljima otišli na novogodišnju žurku u elitnom restoranu u sklopu jednog hotela u samom centru Milana gde Luka igra za tamošnji fudbalski klub.

Restoran ima i predivan balkon koji gleda na čuvenu Milansku katedralu na kojem su se manekenka i fudbaler fotografisali.

Foto: Printscreen/Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević i LUka Jović na dočeku u Milanu

Na slici se može videti Sofija u crnoj uskoj mini haljini, dok je Luka za svoj stajling izabrao crne pantalone i belu košulju. Ono što je mnoge raznežilo je to što Luka u jednom trenutku Sofiju ljubi u vrat, dok ona žmuri i uživa.

Foto: Printscreen/Instagram/sofijamilo

Sofija Milošević i LUka Jović na dočeku u Milanu

Sofija se pohvalila fotografijama na društvenim mrežama i svim pratiocima čestitala Novu godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija