Autor: Informer/A.S.

04.03.2024.

23:01

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

Džet set

Očajnički potez Selme Bajrami! Od karijere joj ostalo samo k, pa se sada izrugava žrtvama nasilja!

Selma Bajrami je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz jedne bolnice na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i ranama. 

Ona se nakon toga nije oglašala na svom profilu, a ni medijima na pozive.

Informer

 

Šest sati nakon objavljivanja pomenute fotografije, Bajramijeva se vidno nasmejana oglasila putem lajva na svom profilu i svima saopštila da je u pitanju snimanje spota, te da su joj za potrebe istog morali napraviti "rane" po licu. 

Njen očajnički potez privlačenja pažnje, ponovo je zgrozio javnost jer se tim gestom samo podsmevala žrtvama nasilja i ljudima koji su proživeli agoniju. 

Informer

 

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala koje pevačica pravi u poslednje vreme. Naime, ona je dobila zabranu ulaska u Srbiju, nakon što je na jednom nastupu u Sarajevu pokazivala dvoglavog orla, koji predstavlja simbol "Velike Albanije"

Informer

 

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, Selma je otišla da gostuje na sarajevsku N1, gde je na sve načine, a uz nedostatak argumenata pokušala da opravda svoj sramni postupak. Nikoga nije začudilo što Selma, koja je promoterka dvoglavog orla, gostuje na N1, s obzirom na to da se zalažu za iste stavove i protivnici su svega sto je srpsko.