• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

04.03.2024

23:01

Očajnički potez Selme Bajrami! Od karijere joj ostalo samo k, pa se sada izrugava žrtvama nasilja!

ATAIMAGES/drustvene mreze

Estrada

Očajnički potez Selme Bajrami! Od karijere joj ostalo samo k, pa se sada izrugava žrtvama nasilja!

Podeli vest

Nakon pokazivanja dvoglavog orla i zabrane ulaska u Srbiju, Selma je otišla korak dalje i još jednom, na nimalo prijatan način, pokušala da skrene pažnju na sebe.

Selma Bajrami je danas na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz jedne bolnice na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i ranama. 

Ona se nakon toga nije oglašala na svom profilu, a ni medijima na pozive.

Foto: Instagram printscreen

 

Šest sati nakon objavljivanja pomenute fotografije, Bajramijeva se vidno nasmejana oglasila putem lajva na svom profilu i svima saopštila da je u pitanju snimanje spota, te da su joj za potrebe istog morali napraviti "rane" po licu. 

Njen očajnički potez privlačenja pažnje, ponovo je zgrozio javnost jer se tim gestom samo podsmevala žrtvama nasilja i ljudima koji su proživeli agoniju. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala koje pevačica pravi u poslednje vreme. Naime, ona je dobila zabranu ulaska u Srbiju, nakon što je na jednom nastupu u Sarajevu pokazivala dvoglavog orla, koji predstavlja simbol "Velike Albanije"

Foto: Youtube printscreen

 

Nakon zabrane ulaska u Srbiju, Selma je otišla da gostuje na sarajevsku N1, gde je na sve načine, a uz nedostatak argumenata pokušala da opravda svoj sramni postupak. Nikoga nije začudilo što Selma, koja je promoterka dvoglavog orla, gostuje na N1, s obzirom na to da se zalažu za iste stavove i protivnici su svega sto je srpsko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija