Autor: Informer/A.S.

05.03.2024.

16:55

Foto: Masha Bandjur

Džet set

SAMO NA INFORMER TV! Velika ispovest Branislava Lečića: Do detalja opisao celokupni skandal sa svojom koleginicom (VIDEO)

Ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, Anđela Jovanović odbila je da deli kadar u seriji "Radio Mileva" sa svojim starijim kolegom Branislavom Lečićem. Kako je mlada glumica u svom saopštenju navela, razlog njene odluke je "neprijatan događaj iz prošlosti".

Advokati Branislava Lečića su momentalno podneli tužbu protiv nje zbog povrede časti i ugleda, ali i zbog uskraćivanja prava na rad.

Informer

 

Zbog celukupne situacije u kojoj se našao Branislav Lečić, večeras od 22.30 će se na Informer televiziji reprizirati podkast sa poznatim glumcem. 

U pomenutom podkastu Lečić je iskreno govorio o situaciji u kojoj se našao sa glumicom Danijelom Štanfeld, koja ga je optužila za silovanje.

- U predistražnom postupku ja sam samo jednom bio u policiji kao građanin po optužbi koju je Danijela podnela, da je ona silovana sa moje strane. To su strašne i teške optužbe, to je jedna od najgorih optužbi koja može da se desi čoveku. Ja čak imam i drugove koji razmišljaju, iako je to jedan od Božijih grehova, ubiti, ali to se jednom desilo, završilo i snosiš konsekvence. Sa silovanjem je to toliko ogavno, prljavo i ružno, nečasno... To blato uvek brišeš - rekao je Lečić. 

Informer

 

Lečić se zatim osvrnuo i na svoje kolege, zbog kojih njegova glumačka karijera ispašta. 

- Na neke je ostavilo utisak u toj relativizaciji da li jeste, da li nije, neki su povodljivi, a naročito mladi ljudi koji misle i još uvek gledaju u Zapad kao... Znaš oni su progresivni, oni hoće da budu demokrate, ženska prava i ostalo i onda su oni korisni idioti, a da nisu toga ni svesni. Ne uvažavaju činjenice niti gledaju realno konkretno u mom slučaju, a govorim i za druge stvari, ne gledaju realno politički. Za moju ličnost konkretno, oni me sprečavaju u nekim stvarima i da igram, neće da igraju sa mnom - ispričao je glumac u Informerovom podkastu.