• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

05.03.2024

11:31

Lečić za Informer opisao susret za Anđelom Jovanović, pa otkrio da li se čuo sa Gagijem i Brankom

ATA Images, Zoran Sinko

Estrada

Lečić za Informer opisao susret za Anđelom Jovanović, pa otkrio da li se čuo sa Gagijem i Brankom

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić ponovo se oglasio za Informer nakon što je tužio glumicu Anđelu Jovanović zbog toga što je odbila da glumi sa njim u seriji "Radio Mileva".

Naime, glumica tvrdi da je odbila da se sa njim pojavi na setu zato što je imala loše iskustvo sa njim i kako kaže, ranije je doživela seksualno uznemiravanje od Lečića.   

Glumac se juče oglasio gde je potvrdio da ju je tužio, jer mu je Anđela oduzela pravo na rad, a sada je ponovo rešio da do detalja objasni šta se desilo. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se videli samo jedanput u životu. Bilo je to pre devet ili deset godina. To je bio prvi i jedini put. Hteo sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam hteo da namenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namenio. To je bila rediteljska provera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao, niti je ona mene dodirivala - tvrdi Lečić za Informer.

 

Foto: Tanja Andric

 

Kako kaže, posle toga se više nikada nisu čuli, niti ju je zvao, niti joj je slao poruke. 

- U međuvremenu nisam realizovao tu predstavu, ali želim da je realizujem zato neću da pričam o kojoj predstavi se radi. Jednu od uloga hteo sam da nemenim njoj jer sam mislio da bi mogla da je odglumi. Očigledno je da je ona to sebi iskonstruisala jer joj verovatno treba neki argument. Potpuno neshvatljivo šta ljudi rade, to je bolesno. 

Glumac nam je rekao i da ga nisu kontaktirali roditelji Anđele, inače poznati glumci Dragan Jovanović Gagi i Branka Pujić. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Nisu me kontaktirali njeni roditelji, ni Gagi, ni Branka. nemaju razloga jer ništa loše nisam uradio. Anđela uopšte nije bila predmet mog interesovanja ni u kom smislu osim u glumačkom i da procenim da li mogu da je angažujem ili ne.

Dodaje i da nema smisla što mu je dan pred snimanje javljeno i to uveče da neće moći da snima "Radio Milevu".

- Već sam bio potpisao ugovor i svima razglasio. Naučio sam tekst. Ako je i htela to da uradi, da ne snima scenu sa mnom mogla je ranije da kaže i da to bude pristojno i da kaže: "Ja ne želim" i to bi bilo okej. Rekao sam producentu da ako mi se izvini za ovo što mi je napravila da je neću tužiti. Ali, ona to nije uradila i sada ima tužbu - zaključio je Lečić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija