• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

05.03.2024

11:21

Ovo je scena koju je Anđela Jovanović odbila da igra sa Lečićem: Sporne kadrove odigrao je drugi glumac (VIDEO)

Miloš Rafailović

Estrada

Ovo je scena koju je Anđela Jovanović odbila da igra sa Lečićem: Sporne kadrove odigrao je drugi glumac (VIDEO)

Podeli vest

Glumica Anđela Jovanović odbila je da deli kadar sa starijim kolegom Branislavom Lečićem, čiji advokati su protiv nje, zbog povrede ugleda i časti, podneli tužbu.

Glumica Anđela Jovanović odbila je da deli kadar u seriji "Radio Mileva" sa starijim kolegom Branislavom Lečićem, a kako je u svom saopštenju navela, razlog za to je "neprijatan događaj iz prošlosti".

Naime, Branislav Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje, a producenti popularne serije su, s obzirom na to da je Anđela odbila da sa Lečićem deli kadar, bili prinuđeni da nađu zamenu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Anđela glumi u seriji od početka i produkcija je uvažila njenu molbu kada je rekla da ne želi da joj partner bude Lečić - kaže izvor upoznat sa prilikama na snimanju. Kako otkriva, Lečića je zamenio jednako popularan glumac Irfan Mensur, a sporne scene su već i snimljene i emitovane, piše Blic.

U pomenutim scenama u "Radio Milevi", Jovanovićeva igra scenu u kojoj lažno svedoči protiv Mensura, koji tumači lik direktora škole pred penzijom.

Pogledajte spornu scenu:

Podsećamo, nakon što je odbila da sa Branislavom deli kadar, glumica Anđela Jovanović potvrdila je da je Lečić protiv nje podneo tužbu za povredu časti i ugleda.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je kratko za "Blic" Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti", dok se Lečić malo potom oglasio javno povodom Anđelinih reči.

Foto: Masha Bandjur

 

Glumac u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

Branislav Lečić, oglasio se sinoć za Informer i potvrdio da je podneo tužbu protiv Jovanovićeve:

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će ubuduće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao nam je Lečić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija