Autor: Informer/A.S.

14.03.2024.

16:59

Foto: Foto: Novak Đurović

Džet set

"Bilo mi je teško jer mi se razbija porodica": Haris Džinović iskreno o krahu dve decenije duge ljubavi sa Melinom, otkrio da li ima mesta za pomirenje

U medijima je nedavno kao bomba odjeknula vest da se pevač Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorka, Melina Džinović razvode nakon 22 godine duge ljubavi. 

Informer

 

Melina se iselila iz njihovog porodičnog doma i jedno vreme je živela u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, a sada je navodno iznajmila stan u elitnom delu Beograda. Sa druge strane, Džinović je ostao da živi u svojoj vili na Senjaku u koju je uložio nekoliko miliona evra. 

Pevač je sada gostujuću u jednoj emisiji priznao da je Melina ta koja ga je ostavila, a onda je otkrio da li postoji mesta za pomirenje. 

Informer

 

- Ona je napustila mene, a ne ja nju, ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica, svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom , tako da... Pomirenje ne, mislim šta ja znam, slomiti hleb na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris u emisiji "Una, due tre" na Una televiziji.