• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

07.03.2024

16:42

"Godinu i po dana je sa drugim muškarcem": Pojavile se nove informacije o odnosu Meline i Harisa, evo ko je od njih dvoje tažio razvod

shutterstock/Informer

Estrada

"Godinu i po dana je sa drugim muškarcem": Pojavile se nove informacije o odnosu Meline i Harisa, evo ko je od njih dvoje tažio razvod

Podeli vest

Javnost bruji o razvodu braka Meline i Harisa, a sada se spekuliše da je modna kreatorka navodno već godinu i po dana u vezi sa drugim muškarcem.

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se pevač Haris Džinović i njegova supruga, modna kreatorka Melina Džinović razvode nakon 22 godine ljubavi. 

Haris je sada, prvi put nakon vesti o razvodu, za hrvatske medije progovorio o krahu velike ljubavi sa Melinom. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona zna razlog... Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom - naveo je Haris Džinović za hrvatski "In Magazin".

U javnosti se pojavila informacija da modna dizajnerka već godinu i po dana navodno uživa u ljubavi sa drugim muškarcem, kao i da je ona bila ta koja je inicirala razvod braka. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Melina je godinu i po dana sa tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga... Njihova ćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam ona zna za maminu vezu - prenosi "Telegraf".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija