• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

07.03.2024

14:28

Konstrakta sumirala utiske sa PZE! Pomenula proteste ispred RTS, a zatim i Cecu Ražnatović: Komično je!

ATAIMAGES

Estrada

Konstrakta sumirala utiske sa PZE! Pomenula proteste ispred RTS, a zatim i Cecu Ražnatović: Komično je!

Podeli vest

Predstavnica Srbije u Torinu 2022. godine dotakla se minulog izbora "Pesma za Evroviziju", ali i afera koje su usledile nakon festivala.

Ana Đurić Konstrakta nastupila je na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" numerom "Novo, bolje", a iako je bila jedan od glavnih favorita, nije uspela da drugi put predstavlja Srbiju na najpoznatijem evropskom festivalu.

Ona se sada ovim povodom oglasila, te sumirala utiske.

Prošlo je par dana, idem dalje, završen je hajp, smirila sam se. Pomislila sam u ponedeljak "zamisli da sam prošla?" Teya Dori ima nimalo lak zadatak sada - rekla je pevačica, pa istakla svoj stav o najavljenim protestima ispred RTS-a od strane Breskvičinih i Teya Dorinih fanova:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Uvek ima nekog nezadovoljstva i komično je i opasno. Zar nije i Ceca ušla u priču (aludirajući na emisiju u kojoj je Ražnatovićka ugostila obe mlade pevačice, a koja će se uskoro emitovati)? Ona ima autoritet da smiri strasti valjda, tako kažu. Ovde je specifična situacija, u polje je ušlo tumačenje teksta pesme "Gnezdo orlovo", a ovde je zapaljiv teren, osetljiv trenutak. Nisu uspostavljeni kriterijumi kako čovek može da glasa.

Sajsi MC ima legitimno pravo da glasa po subjektivnom mišljenju ko bi nas tamo dobro predstavljao. To moramo da poštujemo, podeljeno je pola-pola sa publikom. U ovom trenutku je to tako, nemamo dalje šta da diskutujemo, to su uslovi sa kojima smo ušli u takmičenje. Ako to znaš, nema dalje - rekla je nekadašnja predstavnice Srbije na "Evroviziji", pa se dotakla situacije, koju je ona doživela, kada je od Nede Ukraden dobila nula bodova:

Foto: ATAimages

 

U tom trenutku nisam pratila tabelu i bodove, naknadno sam shvatila. Ljudi su tek kasnije digli buru, "što je Neda dala Konstrakti nulu?". Nije lako žirirati, pokušavaš da budeš objektivan, ali nije lako isključiti subjektivan osećaj. Nisu uspostavljeni kriterijumi kako čovek može da glasa.

Naposletku, otkrila je šta misli pobedničkoj pesmi "Ramonda".

Oni koji gledaju polufinala su oni koji prate Evroviziju, upoznaju se malo sa materijalom. "Ramonda" ima neku temu, ako se bude promovisala kao anti-ratna pesma može proći kod publike. Ovo je pesma koja te ne kupi na prvu, treba joj malo vremena. Na ishod utiče i tok takmičenja, da li će se naći između dve brže pesme - zaključila je Konstrakta na Radiju Es.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija