29.03.2024.

19:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Evo ko je pomogao Melini da postane uspešna: Svi su mislili da je Haris zaslužan za njenu karijeru, ali je istina drugačija

 

Haris i Melina su se venčali 2002. godine, a u braku su dobili dvoje dece, Kana i Đinu.

Iako je došlo do kraha ljubavi, interesantno je osvrnuti se na same početke Melinine karijere.

Naime, bivša supruga pevača, pokrenula je svoj brend elegantnih haljina, čiji naziv je miks njihovih imena, a ona je Džinovića isticala kao njenu najveću podršku. 

- I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da „Hamel“ bude tu gde je sada - rekla je Melina jednom, pa naglasila da je njen muž neko vreme donosio poslovne odluke umesto nje. 

Informer

 

- S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on - ispričala je tada ona. 

Melina je brzo postala prepoznatljiva kreatorka, a njene kreacije su nosile i velike zvezde, kao što su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson, a ovako je to Melina komentarisala:

Informer

 

- To što se dešava u Holivudu zaista je neverovatno. Nisam imala velika očekivanja, a ispostavilo se da smo napravili pravi bum. Svakako da mi imponuje kada jedna od najvećih modnih ikona današnjice, što Dženifer Lopez svakako jeste, iznova bira moje haljine i dobija sjajne kritike - ispričala je Melina tada za Hello.

Mnogi smatraju da je upravo Haris doprineo njenoj zavidnoj karijeri i da joj je bio potpora kada joj je to najviše trebalo.

Informer

 

Takođe, kuma na venčanju Harisa i Meline je bila Slavica Eklston, bivša supruga direktora Formule 1. Upravo je Slavica viđena kao neko ko je Melini pomogao oko veza u Holivudu i njene karijere tamo.