• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

28.03.2024

18:42

"Ovo je klasična izdaja": Haris Džinović izneo sve nepoznate detalje: "U zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara"

ATAIMAGES

Estrada

"Ovo je klasična izdaja": Haris Džinović izneo sve nepoznate detalje: "U zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara"

Podeli vest

Haris i Melina Džinović danas su se i zvanično razveli, a onda je pevač progovorio o nepoznatim detaljima.

Hirs i Melina Džinović su rešili da posle dve decenije stave tačku na svoj brak. Halabuka se podigla nakon što su obelodanili da se razvode. Pošto je sve bilo sporazumno, pevač i kreatorka su se veoma brzo našli pred sudom, te su i taj zvanični deo završili.

Nakon sudskog procesa, Haris Džinović je za medije otvorio dušuprogovorio o nepoznatim detaljima iz braka.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno rešeno. Ja sam slobodan čovek poprilično dugo. Najgora stvar koja se čoveku može desiti u životu kada mu žena oduzima slobodu, bez obzira na brak koji funkcioniše ili ne. Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u zadnje vreme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž zadnji sazna šta se dešava - rekao je Haris na samom početku i istakao da je bio veoma razočaran:

- Jako sam razočaran, time što sam ja izdan, ovo je klasična izdaja, udar na porodicu, a porodica je svetinja. Ovde je porodica rasturena bez ikakvog razloga, ja ga nemam, ja nisam doprineo razbijanju porodice. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti, žao mi je te izdaje, prodaje.

Foto: ATAIMAGES

 

- Zakon će reći šta je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cela kuća. Ne znam taj zakon, biće kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobegla, nestajala je, i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i sa decom. Primetio sam da je iznosila stvari, to su njene, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam video nikakav razlog - kazao je Haris i priznao da je nikada nije udario ili ponizio.

- Ja nju nikada u životu nisam udario, ponižavao, ništa nisam uradio loše, samo dobro. Ne znam čime sam ovo zaslužio. Ona je bila ta koja je zagovarala da brak mora da opstane, da svi ljudi koji se razvode da prave grešku, da je brak institucija, sve je govorila u korist očuvanja braka, da bi to jednog dana kao grom iz vedra neba puklo - istakao je pevač, a potom je progovorio i o emocijama.

Foto: ATAIMAGES

 

- Problema u braku nije bilo, ona se odvajala od mene, družila se sa ženama, bila na putovanjima, bio sam malo po malo sklanjan. Danas sam konačno sklonjen. Mislio sam da će me emocija slomiti, ali nije. Iz ove bitke sam izašao jači i spremniji, Bog mi je pomogao što se ovo desilo - rekao je Haris.

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unazad, nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi "skaču" - bio je brutalan Haris, a onda je otkrio i njen odnos sa sinom.

- Sa sinom se nije čula mesec i po dana, krasna majka - zaključio je on za "Hype".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija