• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer.rs/D. I.

26.03.2024

09:45

Zorica i Kemiš prave svadbu! Pevačica potvrdila: "Miroljub hoće da me zaprosi"

Shutterstock, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Zorica i Kemiš prave svadbu! Pevačica potvrdila: "Miroljub hoće da me zaprosi"

Podeli vest

Proslavljena pevačica i njen suprug planiraju veliko slavlje, a folk zvezda ove godine obeležava 50 godina karijere

Zorica Brunclik proslaviće veliki jubilej ove godine, a sada je sve iznenadila otkrivši da sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom planira i svadbu koju nisu imali kad su bili mladi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Brunclikova se sada najpre prisetila svojih početaka, kada je članovima najuže porodice pevala na šamlici:

- Kada sam postala popularna i razmišljala kako je sve krenulo, smatrala sam da je to u stvari bila sirotinjska zabava. Bili smo jako siromašni, nismo imali radio i onda ja stanem na šamlicu i pevam, a oni svi aplaudiraju, moji roditelji i braća. Osetila sam da sam važna i bitna. To mi je bila prva scena, ta šamlica na koju sam stala, a onda sam u školi krenula da pevam na priredbama. Dopadalo im se i svi su govorili da treba da nastavim sa tim. Osećala sam veliko uzbuđenje kad pevam kao dete i bilo je prirodno da nastavim sa tim. I evo, sada se desi da dolazim ovde i proslavljam 50 godina svog rada - ispričala je Zorica.

Zorica priznaje da ni sama ne može da veruje da je iza nje čak pola veka uspešne karijere.

- Uplašim se nekad kad kažem 50 godina i pogledam sve svoje trofeje, dijamantske, brilijantske, platinaste, zlatne, ovakve i onakve… Kada pogledam taj zid i police prepune nagrada. ’76, pa ’78, pa ’80. a gde je ’24? I onda dođete do 2024. godine i dobijete odlikovanje predsednika koji potvrđuje da vam sve ono što ste radili služi na ponos - rekla je sa osmehom, a potom priznala da je veoma srećna što joj je ni manje ni više nego Aleksandar Vučić uručio nagradu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Ja sam bila u šoku, kako nisam. Zaista nisam nikada razmišljala o tome i prva sam žena koja je to dobila i prva živa. Najgora stvar je to što se uglavnom posthumno dodeljuje ovo, čast izuzecima. Toliko sam bila zatečena time da se ne sećam kako su oni reagovali - priznala je Zorica.

Iako su članovi porodice i prijatelji veoma ponosni na nju, pevačica priznaje da se zbog nagrade koju joj je uručio predsednik sada šale na njen račun.

- Svi me zafrkavaju, „Vaše Visočanstvo, Vi ste odlikovana“ - otkrila je Zorica.

Foto: Damir Dervišagić

 

 

Na pitanje da li pored brojnih nagrada i uspešnih koncerata ima nešto što sebi još uvek nije ostvarila, pevačica je iznenadila odgovorom.

- Iznenadićete se šta je to. U svom životu kad sam bila najmršavija mislila sam da sam debela. Nisam nikada ustala i rekla „E, Zorice, alal ti vera, ovo je tvoja idealna kilaža“, uvek je tu bilo viška. Ta se brojka kretala da kada sam imala manje nego što bi možda trebalo da imam ja sam uvek želela još malo manje, bar 2-3 kila. Kad sam imala normalnu kilažu tada sam tek govorila da sam debela. I to je tako išlo, a sad kad imam 20 viška ponašam se kao kada su bila ta 3 do 4 više. Eto, to još nisam ostvarila, da budem zadovoljna - priznala je, a potom dodala:

- I kada bih htela da krenem na neku radikalnu dijetu u ovim godinama vas prvo pitaju kako ste, da li ste dobro. Ja uvek pitam a što, jer pomislim kako li to izgledam. Kada bih baš krenula da mršavim rekli bi „ova je gotova, ova ima još dva kupanja i to je to“. Tako da ne smeš ni da smršaš.

Nema sumnje da bi Zorici na mladalačkoj energiji i izgledu pozavidele i mnogo mlađe koleginice, a ona je za Grand otkrila u čemu je njena tajna.

- Za kosu je zadužen Milanče koji se muči po dva sata kada ovako pravim frizuru. A kada se farbam to traje i po sedam sati. On je toliko uporan kada je reč o izgledu. A za moju svežinu, tu je zaslužan Miroljub. Znate, kad imate sreću da se probudite pored nekoga koga volite, to je već dovoljan okidač za ceo dan da bude sve kako treba. A sledeće godine obeležavamo 40 godina braka. On hoće da me ponovo zaprosi, ali možda neću pristati (smeh) - objasnila je pevačica.

Foto: Zoran Sinko

 

 

I pred sam kraj razgovora Zorica je uspela sve da iznenadi iznenadi.

Naime, kako je otkrila još uvek razmišlja na koji način da iznenadi Kemiša povodom 40 godina braka, a nema sumnje da će popularni par organizovati gala proslavu.

- Nisam osmislila još uvek kako tačno da ga obradujem, Pravićemo feštu. Svadbu (smeh)! Nama je sada ostalo da ispunjavamo sebi želje jer mi nismo imali pravu svadbu. Mi smo se venčali u 5 popodne, a ja sam se u pola 3 te noći porodila. Tako da sam bila mlada koja je imala 100 kilograma. Ali otom-potom, ove godine pričam samo o diskografiji - zaključila je Zorica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija