• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Grand online/Z.A.

09.03.2024

16:01

Zorica Brunclik predvidela da će joj Miloš Vujanović biti zet! Pevačica otkrila šta joj je ćerka rekla: "Zlata je bila očajna"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Zorica Brunclik predvidela da će joj Miloš Vujanović biti zet! Pevačica otkrila šta joj je ćerka rekla: "Zlata je bila očajna"

Podeli vest

Pevačica Zorica Brunclik je svojevremeno, kao članica žirija takmičenja "Zvezde Granda", komentarisala Miloša Vujanovića ni ne sluteći da je time zapravo predvidela to da će joj on, nekoliko godina kasnije, postati zet.

Jedna od najboljih i najpopularnijih pevačica današnjice, Zorica Brunclik, bila je gošća emisije "Zvezde Granda Specijal" i tom prilikom se prisetila da je pre nekoliko godina upravo u takmičenju "Zvezde Granda" predvidela da će joj pevač Miloš Vujanović biti zet.

Naime, Vesna i Siniša su pripremili video koji je nastao pre nekoliko godina, kada je Zorica bila članica žirija ovog popularnog takmičenja.

Zorica je tada u jednom krugu rekla da bi, kada bi birala između dva takmičara, malo više volela da joj Miloš bude zet, a zapravo nije ni naslutila da će joj on to, nekoliko godina kasnije, zvanično i postati.

Foto: Youtube printscreen/Grand Online

 

Nakon priloga, Zorica je ispričala kako je njena ćerka Zlata reagovala kada je čula šta je njena mama rekla u emisiji, a priča je sve nasmejala do suza.

- Zlata koja je očajna bila, rekla mi je "Mama, bre, ti me nudiš, a ispade da me niko neće" - ispričala je Zorica anegdotu, dok se Miloš našalio:

- Prevrnula je očima sigurno. -


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija