• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

23.02.2024

11:43

Komšije čule šta se dešava kod Zorice i Kemiša: Susedi pevačice i harmonikaša ispričali sve o dešavanjima u njihovom dvorištu

Miloš Rafailović

Estrada

Komšije čule šta se dešava kod Zorice i Kemiša: Susedi pevačice i harmonikaša ispričali sve o dešavanjima u njihovom dvorištu

Podeli vest

Brunclikova i njen suprug imaju veliku kuću sa dvorištem, a svi u okruženju čuju šta oni rade

Legendarna pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš imaju veliko dvorište sa ogromnim objektima u jednom prigradskom naselju u Beogradu, a njihove komšije radoznale su da saznaju šta oni rade na svom imanju.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

Pevačica sa karijerom dugom 40 godina i veoma brojnom prodicom često organizuje proslave i iz njenog dvorište se uvek može čuti graja, što su potvrdili i oni koji žive u okruženju:

- Leti je kod njih pravi spekatkl. Svi se okupe u dvorištu jer je veliko i bude baš veselo. Pevačica zna da zapeva, suprug je prati na harmonici, a deca uživaju. Od kada se njena ćerka udala za malog Miloša Vujanovića, onog pevača, sada se i on priključi tašti u pevanju. Baš su vesela porodica - kaže jedan komšija, a njegova supruga se priključuje razgovoru:

- Uh, Zoka je opasna. Zna ona i da povikne. Često je čujemo: "Miroljube, donesi ovo", "Miroljube, pomeri se". Zna da se naduri kao dete. Ali sa nama je fina. Baš je ljubazna. Pozdravi nas sve, kada se nekom od naših nešto lepo desi, čestita. Kemiš je prava dobrica. On je u nju zaljubljen kao prvog dana. Tolika ljubav, to nije realno. Svuda idu zajedno. On joj nekada bude kao vozač.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

U lokalnu prodavnicu Zorica retko kupuje.

- Retko svrati. Nekada sa suprugom dođe, kada nešto zaborave od namirnica, pa usput im da uzmu. Nije baš sada neko ko priča previše. Ljubazna je, a Kemiš je taj koji zna da se nekada našali - rekla je prodavačica.

Meštani ovog naselja u Paliluli su ponosni što im je Zorica komšinica.

- Zorka je legenda. Ona njena drečava kosa je ludilo. Nikad se neće promeniti. Moja žena često popriča sa njom. Često joj deca dolaze, ova koja ne žive sa njom. Mirobljub leti raspali roštilj. To se čuje do pola komšiluka. Ogradili su se bedemom, vala im niko ne može priviriti u dvorište. Kamere su svuda - rekla je jedan gosopin, pa dodaje:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Ima para, ali sve sama sređuje. Kažu sve oko bašte sama. Uživa u tome. Često Miroljub ili oni kose travu. Pravi su domaćini. A, deca su joj fina. Vaspitana. Kada je moja ćerka učila sa njenom Zlatom govorila mi je: "Tata, Zlata je baš skormna, ko bi rekao da je ćerka Zorice Brunclik". Nisu joj preterano kupovali skupe marke. Zoka ih je što se kaže pritegla da cene svaki dinar. Mučila se i ona. Nije uvek imala. Zna ona šta je siromaštvo.

Kolege redovni gosti kod Brunclikove

Komšije kažu da su često znale da vide pevače kako dolaze kod Zorice i Kemiša.

- Šaban koji je Zoki bio kum nije izlazio iz kuće. Svako malo je bio kod njih. Mada dođu i ovi drugi. Viđali smo Snežanu Durišić. Najviše dolaze leti. Zorica ima veliko dvorište, bazen, pa bude leti baš lepo - rekla je jedna komšija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija