• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

23.02.2024

09:46

Anita priznala da joj se Matora odavno gadi: "Ona mi je najveća greška, mnogo lošeg mi je ta veza donela"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Anita priznala da joj se Matora odavno gadi: "Ona mi je najveća greška, mnogo lošeg mi je ta veza donela"

Podeli vest

U sinoćnjoj emisiji "Gledanje snimaka" pušten je razgovor između Anite Stanojlović, bivše Matorine žene i Slađane Poršeline. Anita je otkrila Lazićevoj da se gadi sama sebi jer je bila sa Jovanom u vezi, pa u braku.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Tomićevoj, kako bi prokomentarisala izjavu svoje nekadašnje emotivne partnerke.

- Neka je rekla da joj se gadi jer je bila sa mnom. Meni se ne gadi što sam bila sa njom, iskreno. Ovo me nije ni najmanje povredilo, očekivano je da me pljuje. Pljuvala me je što će i činiti - kazala je Matora.

- Rekla sam šta sam imala. Čula sam i da je Matora napravila štek pun energetskih pića koje ja naviše volim, samo da ja nemam šta da pijem - kazala je Anita.

- Ne, to nije istina. Ivana, zaista me ne zanima šta Anita govori - kazala je Matora.

- Zbog čega ti se Matora gadi? - upitala je voditeljka.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Sve njeno mi se gadi. Gadi mi se cela, odvratna mi je - istakla je Anita.

- Anita je ovim pokazala da me nikada nije ni volela - istakla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Nije bilo potrebe za tim da Anita izgovara sve ovo. Razumno je da nas nekad iziritira nečiji glas i da promrmljamo sebi u bradu, ali nema potrebe da govori o Matoroj ovakve stvari - kazao je Anđelo.

- Anita, ne treba da te zanima ako si sa Anđelom šta Matora radi - kazao je Janjuš.

- Ne mogu da ćutim. Kivna sam na sebe jer sam sebi dopustila da budem sa Matorom. To mi je donelo mnoge loše stvari. Ne mogu očima da je gledam. Gadi mi se. Sama se sebi gadim jer sam bila sa njom - kazala je Anita.

- Ovo je Anitin refleks, koji je malo zakasnio. Ona nije rekla na vreme šta je mući, ćutala je jako dugo. Sve je nju sad stiglo. Ona nikada neće priznati da je bila u odnosu u kom nije želela da bude. Ona nije le*bejka. Jednostavno to nije, dok Matora to jeste. Mislim da Anita treba da kaže kako jeste - istakao je Mića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija