• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

23.02.2024

08:19

Milica sredila kuću od temelja, a ovako je nekada izgledao njen stari dom! Stari objekat u Gornjem Bunibrodu sada je prošlost

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Milica sredila kuću od temelja, a ovako je nekada izgledao njen stari dom! Stari objekat u Gornjem Bunibrodu sada je prošlost

Podeli vest

Pevačica uložila ogroman novac u imanje blizu Leskovca

Milica Pavlović potiče iz sela Gornji Bunibrod blizu Leskovca gde su je odgajili baka Rada i deka Vladimir koji su preminuli, a njenom ocu i njoj ostala je stara kuća koju je pevačica pre godinu dana renovirala u potpunosti. 

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Milica je nedavno, u emisiji kod Ognjena Amdižića, pokazala svoj dom u ovom malom mestu do poslednjeg detalja i svi su mogli da vide koliko je lepo sredila imovinu koju je nasledila. Međutim, njena kuća nije uvek tako izgledala i jedna fotografija na kojoj se vidi pevačicina stara kuća, otkriva koliko je Milica zapravo uložila i novca i vremena.

Foto: Prntscreen

 

 

Nakon što je završila sve, Pavlovićeva se fotografisala ispred svoje kuće ne krijući sreću zbog posla koji je obavila:

- Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi - napisala je Pavlovićeva nedavno, a može se primetiti da oko kuće sada stoji moderna crna ograda, dok je kuća iz crvene boje, prekrečena u belu boju.

Ona je u "Amidž šou" priznala i da bi ona još neke promene napravila, ali da se njen potac s tim ne slaže:

- Ja bih bazen, al' ćale ne da - rekla je Milica kroz smeh.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Unutar kuće preovladavaju uglavnom bež i bele nijanse i sve je opremljeno modernim nameštajem i dizajnom.

Podsetimo, pevačica Milica Pavlović krajem prošle godine održala je uspešan koncert u beogradskoj Areni, a malo posle toga prestala je da se oglašava na društvenim mrežama i u javnosti. Milica je posle 20 dana na Instagramu podelila trenutke sa poslednjeg putovanja, te otkrila šta se dešavalo i zašto je nije bilo ne mrežama.

 

- Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih - navela je na početku.

- Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije - mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli, ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, taj raj i energija su me inspirisali da prvi dan kad sam sletela u Srbiju uletim u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila ovo i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je "kliknulo" dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. Mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Voli vas Milica - zaključila je muzička zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija