29.03.2024.

21:01

Foto: ATA Images

Džet set

Optužili ga da ih je potkupio: Đorđe David došao na snimanje emisije pa progovorio o "mitu", pomenuo i Kebu

Đorđe David ponovo se pojavio na snimanju "Zvezda Granda" sa kesama slatkiša, te je otkrio da mu se veoma dopao zdrav životni stil koji propagira Dragan Kojić Keba i priznao zbog čega je i kome poneo poslastice koje je držao u rukama.

Informer

 

- Tugaljiv sam prema ovim ljudima koji sede u publici, pa sam im kupio more čokolade da se malo zaslade - rekao je Đorđe i demantovao mišljenje nekih pojedinaca da na ovaj način možda želi da se "ušlihta" publici u studiju:

- Nemam zašto da ih potkupljujem jer su mi kandidati odlično pripremljeni. Ali padne im energija i onda ja imam tu varijantu koja se zove "skok šećera na najvišu moguću lestvicu".  I ko preživi aplaudira, a ko ne preživi nije preživeo – rekao je duhovito Đorđe.

Roker je priznao i da mu je prijala i duhovitost Dragana Kojića Kebe koju je u svojoj šaljivoj pesmi pripremio za članove žirija.

Informer

 

- Keba je odličan lik. To je čovek koji nema nijednu lošu nameru. On nije čovek koji je zao. Nisam ga poznavao u takvom svetlu, sem "zdravo-zdravo" u nekim prolazima kada smo se sretali tokom poslednjih par decenija. On je otkrovenje za mene, nisam skoro takvog pozitivca upoznao - rekao je Đorđe.

On je otkrio i da li će mu faliti njegov nedostatak, s obzirom na to da se vratila Ana Bekuta na snimanja emisija "Zvezde Granda".

- U ovoj fazi takmičenja mislim da neće, jer stvar treba zaoštriti maksimalno i treba biti posvećen tome koliko je koji kandidat koncentrisan, koliko je kvalitativno napredovao. Žiri ima ozbiljan zadatak što je Demoklov mač, jer mora strahovito da vodi računa o tim nijansama, sitnicama koje odlučuiju i to ne smemo da pravimo greške. Mogu da tvrdim da u 95 posto slučajeva od kada sam ja ovde žiri nije napravio grešku - objasnio je Đorđe.

Informer

 

Roker je otkrio i da mu se kod Kebe jako dopalo što se pevač zalaže za zdrave stilove života.

- Keba propagira zdrav život. Znači domaća hrana, domaći proizvodi. Paprika, luk, ćevapi i rakija i tako to - rekao je Đole i naglasio da je u tom smislu obavezan i poseban odlazak u nabavku:

- Odlazak na pijacu naravno, rakija, ovaj, odlazak na pijacu, u super market - nastavio je Đorđe i dodao:

- Duvan čvarci na Zlatiboru, rakija, ovaj, domaće kobasice i tako.