01.04.2024.

10:15

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Promenila ploču! Ovako je Melina Džinović govorila o razvodu pre samo godinu dana: "Ja to ne bih preživela"

Haris i Melina Džinović razveli su se pre nekoliko dana, a krah njihove dugogodišnje zajednice jedna je od glavnih tema u javnosti.

Njih dvoje venčali su se pre 10 godina, iako su tada već uveliko imali decu. Međutim, venčanje im nije bilo prioritet. Šta misli o braku Melina je govorila pre godinu dana.

Informer

 

- Nekim ženama bi smetalo da se ne venčaju odmah. Ne znam čemu to, to nije nikakva sigurnost. To ne znači ništa. Potpisan brak je samo problem u slučaju razvoda. Kako se treba živeti, ako se ne živi u braku? Potpis je glupost. Ja sam u ovoj nedelji potpisala 900 stvari i da sam potpisala brak, bilo bi mi samo jedna stvar u tih 900 stvari. Šta taj potpis znači, osim formalnog čina gde sam ja otišla i zamenila te dokumente i to prezime? Šta? Ljudi veruju u maler, peh? - rekla je tada kreatorka u emisiji "Goca show". 

Tom prilikom ona se dotakla i teme razvoda. 

Informer

 

-  Ljubav ne može da upropasti, niti da održi nikakav potpis, to je samo između dvoje ljudi. To je neka energija koja dok traje, traje... Svi u najvećoj zaljubljenosti svašta obećavamo. Ljude ne treba držati kao taoce zato što su nešto potpisali, ja to ne bih nikad uradila. Ja mislim da mi kaže da hoće razvod ne bih preživela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ne razmišljam o tim stvarima - poručila je.

Informer

 

- Nisam pristalica da se privatne stvari iznose u javnost, ono što mi govorimo ne volim da izlazi iz kuće. Ja Harisu uvek kažem: "Čekaj da prođe, čekaj da završi, ne govori nikome..." , ja sam taj tip osobe - kazala je kreatorka.