02.04.2024.

12:04

Foto: Informer/ATA images

Džet set

Melina jecala na sav glas! Od "molim te izađi napolje" do svađe i policije - svi detalji drame u vili na Senjaku!

Posle sinoćne drame u vili na Senjaku sukob bivših supružnika nastavio se u policijskoj stanici, gde su kako saznaju mediji nekadašnji bračni drugovi svaljivali krivicu jedno na drugo i međusobno se optuživali. 

Informer

 

Haris i Melina najpre su se brutalno posvađali u vili, nakon što je ona, kako je rekao pevač, došla nenajavljena u kuću u kojoj on živi sa sinom Kanom i ćerkom Đinom. 

Na njen upad Haris je prvobitno reagovao mirno i staloženo, zamolio ju je da izađe napolje, a kako ga nije poslušala, morao je da zove policiju.

Informer

 

- Melina je besna upala u vilu i verbalno je napala Harisa zbog svega što je izrekao. Urlala je na njega i tražila objašnjene, ali Haris posle svega što je doživeo od nje nije želeo ništa da joj objašnjava već ju je lepo molio da izađe napolje, da ne prave skandal. Rekao joj je: "Molim te izađi, nema potrebe za ovim", ali Melina nije želela da izađe, nastavila je da viče na njega. Harisu je prekipelo i rekao je: "Izlazi ili zovem policiju", na kraju je to morao i da uradi - ispričao je za Blic izvor blizak paru.

Kako dalje navodi, Melina je posle svađe sa sa bivšim mužem završila u suzama.

Informer

 

- U jednom trenutku ona nije mogla da suzbije emocije već je zajecala na sav glas. Harisa to nije nimalo dotaklo, nije "pao" na njene suze nakon svega što je uradila. Svađa je u jednom trenutku prestala, a potom je došla i policija - ispričao je izvor blizak paru. 

Nakon toga bivši supružnici nastavili su razgovor u policiji. Kako se saznaje, Melina je u policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vreme optuživali jedno drugo. Policija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom.