10.04.2024.

16:21

Foto: Novak Đurović/Shutterstock

Džet set

Anabela priredila majci iznenađenje za pamćenje! Emotivnim poklonom je dovela do suza! (VIDEO)

Majka Anabele Atijas juče je proslavila 70. rođendan, a pevačica joj je priredila iznenađenje koje će njena mama Jadranka dugo pamtiti.

Informer

 

Anabela se prikrala kući, pa se zatim lagano ušunjala u dvorište. Pošlo joj je za rukom da iznenadi majku koja je nije primetila sve dok se pevačica nije našla pred ulaznim vratima. 

Čim je ugledala ćerku na kućnom pragu pevačicina mama je počela da plače. Čvrsto su se zagrlile, a osim Anabelinog iznenadnog dolaska, Jadranku je veoma dirnuo originalan poklon koji joj je mezimica uručila.

Informer

 

S obzirom da je njihova porodica raštrkana, pa su im zbog toga zajednički momenti retki, pevačica je majci poklonila portrete svih njenih potomaka na jednoj slici. Na slici se našao i porodićni kućni ljubimac. 

Celo iznenađenje Anabela je snimila, a emotivni video objavila na svom Instagram nalogu. 

Informer

 

- Lepa moja majka, srećan ti 70. rođendan, kraljice moja. Volim te - napisala je Anabela u opisu videa koji je rasplakao njene pratioce.

Čestitkama se pridružila i Luna Đogani, koja je emotivnom objavom objasnila koliko joj baka znači.

- Moja baka puni 70 godina! Vau. Jedna od najemotivnijih, najpametnijih i najboljih ljudi koje poznajem. Ona je uvek bila prava baka i pružala bezuslovnu ljubav svima nama… Volim te, bako - poručila je Luna.