13.04.2024.

23:15

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bili smo kao dva ovna na brvnu": Zoricu Brunclik ovaj kolega može u sekundi da izbaci iz takta

Brunclikova smatra da je element šoua u ovu emisiju unela baš ona.

- To se dobro primilo isada se svi trude da bude tih elemenata šou programa više nego samog takmičenja pevača, što mislim da treba pronaći neki balans - otkrila je ponosno Zorica.

Informer

 

Nije krila ni kako je bilo sarađivati sa Sašom Popovićem.

- Kada sam ja bila ovde, Saša i ja smo bili kao dva ovna na brvnu. To je bio početak tih elemenata šou programa koji ste zapamtili. I svi su mislili da se mi dogovaramo, da je to po nekom scenariju, a u stvari ne. Mene je on iznervirao u sekundi i ja reagujem i kažem to što imam da kažem.Onda su to videli verovatno po rejtinzima i počeli da računaju da ja moram svaki put da budem inspirativna, da svaki put moram duhovita - ispričala je Zorica.

Informer

 

Pevačica se prisetila i jednog razgovora sa Lepom Brenom.

- Ja sam se jedan dan ućutala i samo sam sedela stiskala one tastere i dolazi Brena, to nikad nećui da zaboravim i kaže mi: "Šta ti je? Hajde malo!", a ja njoj "Pa čekaj dušo, vidi koliko nas je u žiriju. Pa i vi ste neki žiri gore. Pa šta sam ja, moram svaki put?". Normalno, nisam dugo izdržala da budem mirna, tako da je to prosto izviralo iz mene - ispričala je pevačica i dodala da je to posle dobilo i neke ozbiljne momente koji se njoj nisu dopadali pa je rešila da se povuče iz žirija.