Autor: Informer/K.Ć.

15.04.2024.

18:26

Foto: Promo

Džet set

Zbog ovoga je fanovi obožavaju: Milica Pavlović šleperima stiže u Novi Sad, evo šta će uraditi samo zbog svoje publike!

Naime, nakon spektakularnog koncerta u „Štark areni“ pred oko 20.000 ljudi, Milica nastavlja svoju turneju „Lav“ koncertom u Spensu u Novom Sadu.

Ovaj konecert je zakazan za 15. jun i kako je već sada jasno da će tada biti visoke temperature, Pavlovićeva je sa svojim timom unapred razmišljala da svojoj publici obezbedi lepe uslove da mogu maksimalno da uživaju u njenom spektaklu, pa je rešila da angažuje jednu ozbiljnu kompaniju koja se bavi rashlađivanjem velikih prostora i hala.

Informer

 

- Milica na vreme razmišlja o svim mogućim situacijama koje mogu da se dese na njenom koncertu u „Spensu“ i voli da sve bude pod njenom kontrolom, pa je tako na vreme razmišljala i o tome da će 15. juna biti visoke temperature i da želi da se njeni fanovi osećaju dobro i komforno na njenom koncertu. Angažovala je jednu veliku kompaniju koja će specijalno zbog njenog koncerta u „Spens“ dopremiti više od dvadeset ogromnih klima koje uz pomoć „ledenih bregova“ imaju tu snagu i moć da rashlade kompletnu halu. Ovo je dobro poznat problem s obzirom na to da sama ventilacija koju ima ova hala nije dovoljno jaka, ali Milica ne želi da prepusti ništa slučaju - otkriva naš izvor.

Inače, Pavlovićeva je za maj mesec najavila tri projekta i za sada sve vezano za svoje buduće planove drži u strogoj tajnosti i još uvek ne želi da otkrije o čemu se tačno radi.