21.04.2024.

07:28

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Slavlje u domu Aleksandre Nikolić: Rijaliti zvezda okupila najdraže povodom rođenja ćerke, a evo ko je došao od bivših zadrugara (FOTO)

Najbliži prijatelji i porodica okupili su se kod Aleksandre, a na proslavu Leoninog rođenja došle su i Aleksandrine drugarice iz rijalitija.

Informer

 

Po objavama na Instagramu moglo se videti ko je sve bio prisutan. Tu su ponosna baka Slovenka, kao i bivše učesnice "Zadruge" Anđela Đuričić i Maja Hadrović.

Informer

 

Anđela je novopečenoj mami donela predivan, roze buket, a cveće je stiglo i od bivše zadrugarke Ane Spasojević uz poruku "Srećno rođenje Leone!".

Informer

 

Nikolićeva je slikala i bogatu trpezu koja je poslužena i na njoj gotovo da nema čega nema. Tu je meze, kiflice, roštilj, ali i dezerti - velika torta i specijalni kolačići na kojima piše Leona.

Informer

 

Podsetimo, pre dva dana slavlje povodom Leoninog rođenja organizovao je i ponosni tata Filip Car u rodnoj Crikvenici. On je najbliže okupio u lokalnom restoranu, a veselje je trajalo do jutra. U jednom momentu su svi gosti izašli ispred kako bi videli vatromet koji je ponosni otac pripremio.