12.05.2024.

22:36

Foto: Instagram printscreen

Džet set

Čolina ćerka ponovo intrigira: Una kadrovima sa dečkom napravila pometnju na mrežama (FOTO)

Una svoj život pokazuje do detalja. Čolićeva naslednica voli da svojim pratiocima pokaže sve što joj okupira pažnju. Poslednjim objavama zagolicala je maštu svojih pratilaca koji pokušavaju da odgonetnu ko je misteriozni dečko sa njom.

Informer

 

Una je podelila nekoliko zajedničkih fotografija, a po običaju lice dečka je sakrila. Ono što je očigledno jeste da su u Sloveniji i da uživaju obilazeći romantična mesta.

Informer

 

Par se prvo vozio motorom, a Una je svog dragog čvrsto grlila, a zatim su otišli do jednog restorana gde su nazdravili vinom i uživali u fantastičnom pogledu koji oduzima dah.

Informer

 

To što Una svoju intimu deli na društvenim mrežama njenom ocu, Zdravku, se baš i ne dopada, ali kako je jednom prilikom rekao ne može to da joj zabrani.

Informer

 

- Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu da joj zabranim. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo - rekao je svojevremeno Čolić.