• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

04.11.2023

15:25

Kako li je Čola reagovao na ovo? Una Čolić pokazala vitku figuru, a bujno poprsje istakla u prvi plan

Promo

Estrada

Kako li je Čola reagovao na ovo? Una Čolić pokazala vitku figuru, a bujno poprsje istakla u prvi plan

Podeli vest

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića, novom objavom na Instagramu privukla mnoštvo komentara i lajkova.

Una je poprilično aktivna na društvenim mrežama, često objavljuje fotografije sa putovanja, te njeni pratioci imaju priliku da vide kako provodi slobdno vreme.

Foto: Instagram printscreen

 

Nedavnom objavom na svom Instagram profilu, Čolićeva je podelila fotku i tako privukla pažnju svih onih koji je pomno prate.

Ovog puta je pozirala u crnoj haljini, a prvo što upada u oči jesu njene noge i bujne grudi.

Foto: printscreen instagram

 

Ispod fotke ređali su se komentari a neki od njih su: "Zracis zenstvenoscu,prava damica", "Mala je prelepa,moćna devojka,bravo,prava si Čolina cerka", "Vredis pola miliona evra". Sudeći po ovim komentarima i broju lajkova, nema sumnje da se to mnogima dopalo.

Jedino pitanje koje se postavlja, s‘ obzirom da ne voli takav vid eksponiranja, je kako je njen slavni otac Zdravko Čolić reagovao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija